07 / 05 / 2024

İndirimli market alışverişleri için, kartınız olması yeterli! İşte yapmanız gereken çok basit

İndirimli market alışverişleri için, kartınız olması yeterli! İşte yapmanız gereken çok basit

Market harcamalarınızı 150 TL indirimle almak artık mümkün. İndirimi kazanmak için o kartı asla cebinizden çıkarmayın.



Son zamanlarda tüm vatandaşlarımızın oldukça yakından takip ettiği ve beklediği çeşitli mecra indirimlerine bir yenisi eklendi. Gıda enflasyonunun giderek arttığını düşünürsek eski zamanlara kıyasla indirim ve kampanyalar gıda, market sektöründe de önemini oldukça arttırdı. Bütün alıcılar hep bir indirim bekliyor, en uygununu almaya çalışıyoruz. İşte tam bu noktada Ziraat bankası 150 TL değerinde indirim yapılacağını duyurdu.
İndirimi duyan müşterilerin yüzü güldü. İndirimden yararlanmak ise oldukça kolay. Ziraat Bankası indirim detaylarını açıkladı.

İndirimli market alışverişleri için, kartınız olması yeterli! İşte yapmanız gereken çok basit

Ziraat Bankası 150 TL değerinde indirim sunuyor

Herkesin merakla beklediği ve bir an önce yararlanmak istediği indirim haberi Ziraat Bankası’nın yayınladığı kampanya duyurusunda açıklandı. Kampanyadan yararlanmak için yapılması gerekenlerin kolaylığı müşterilerini etkiledi. Hem alışveriş yaptıracak hem de doyasıya kazandıracak indirimin detayları: 

Banka kart ile anlaşmalı market, kasap şarküteri gibi birçok gıda alanından yapılar alışverişlerinizde tek seferde 300 TL ve üzeri harcamalarda 25 TL toplamda ise 150 TL ye kadar banka kart lira ifadeleri ile kampanya detaylarını aktardılar. Bu detayları öğrenen müşteriler indirime inanamadı.

Kazanılan 150 TL’yi diğer alışverişlerde kullanma şansınız olacak dolaylı olarak 150 TL değerinde indirim sunmuş oluyor. İndirimi istediğiniz her alanda da kullanma şansınız vardır.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön