06 / 05 / 2024

İş Bankası az önce açıklandı! Başvuruyu eksiksiz yapana tam bu kadar para hediye!

İş Bankası az önce açıklandı! Başvuruyu eksiksiz yapana tam bu kadar para hediye!

Türkiye’nin en büyük markalarından İş Bankası, eylül ayına özel olarak yeni bir kampanya hazırladı. İş Bankası, market alışverişleri için hesaplara 400 TL yatıracağını duyurdu.



Haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayı kapsamında da yeni kampanyalar düzenleyen İş Bankası, market harcamalarına yönelik hazırladığı yeni kampanyasını paylaştı. İş Bankası, 30 Eylül’e kadar market alışverişlerine tam 400 TL MaxiPuan hediye edeceğini açıkladı.

Kampanyanın sadece Maximum Kart’a özel olarak düzenlendiğini vurgulayan İş Bankası, Maksimum’un resmi internet sitesinden kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını paylaştı. İş Bankası, kampanya hakkında şu ifadeleri kullandı:

“​Maximum Mobil uygulamasından veya İşCep'ten Market Kampanyası'na katılın, 1 Eylül - 30 Eylül 2023 tarihlerinde Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden bir kerede yapacağınız 500 TL ve üzeri ilk peşin market harcamanızın ardından çeşitli günlerde yapacağınız 500 TL ve üzeri her peşin harcamanız için 40 TL, isterseniz MaxiMil olarak da kullanabileceğiniz toplam 400 TL MaxiPuan kazanın!”

 İş Bankası az önce açıklandı! Başvuruyu eksiksiz yapana tam bu kadar para hediye!

ÖDÜL KULLANIMI

Kazanılan MaxiPuan’lar 5 Ekim 2023’te en son kullanılan karta aktarılacağı öğrenildi. MaxiPuan’ların son kullanma tarihinin 30 Kasım 2023 olduğu ve ayrıca, kampanya çerçevesinde kullanılan en son kredi kartının Maximum özellikli kredi kartı olması halinde MaxiPuan olarak aktarılacağı ifade edildi. Kampanya doğrultusunda kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması halinde ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak aktarılacağı ve isteği bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabileceği vurgulandı.

Öte yandan, Maximiles’a yüklenen puanların Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacağı paylaşıldı. Kampanyanın kredi kartı temelinde değil, müşteri temelinde hazırlandığı, bu doğrultuda, bir kişinin kampanyadan sadece bir defa yararlanabileceği ve bunun yanı sıra, en fazla 400 TL MaxiPuan kazanabileceği paylaşıldı.

 İş Bankası az önce açıklandı! Başvuruyu eksiksiz yapana tam bu kadar para hediye!

EK KOŞULLAR

Ödül MaxiPuan aktarımında İş Bankası kayıtları esas alınacağı ve kampanya doğrultusunda, ek kartlar ile yapılacak işlemlerde de puan kazanılacağı belirtildi. Kampanya katılımının asıl kart sahibince gerçekleştirilmesi gerektiği ve bununla beraber, puan yüklemesinin de asıl karta yapılacağı bildirildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sanayi üretimi son bir yılın zirvesine çıktı! Yıllık bazda yüzde 7,4 arttı!

ŞOK’ta her bütçeye uygun indirim! Asus bilgisayar 10 bin 299 TL’ye, konsol 1.199 TL’ye, TV ünitesi 999 TL’ye düştü!

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!


Geri Dön