26 / 07 / 2024

Kaspersky Lab

Kaspersky Lab

Kaspersky Lab, 21 Şubat'ta İstanbul Ritz Carlton Otel’de “Kurumsal Dünyayı Bekleyen Yükselen Tehdit, Risk ve Çözümler” toplantısını düzenleyecek

Jandarma Genel Komutanlığı'na 323 astsubay alımı yapılacak! 

Jandarma Genel Komutanlığında istihdam edilmek üzere 323 astsubay alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılab duyuru kapsamında, başvuru şartları neler ve adaylarda aranan nitelikler nasıl olacak?

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

Kargodan paket beklerken dolandırılmayın! Kullanılan dolandırıcılık yöntemleri için hemen bakın!

Kaspersky uzmanları Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki kurye hizmetlerinde kullanılan yeni bir dolandırıcılık dalgasını tespit etti. Siber suçlular kurye şirketlerini sıklıkla kullanan müşterileri hedef alıyor.

Kişisel verilerin korunmasını kimse ciddiye almıyor!

Kaspersky tarafından yapılan Dijital Batıl İnançlar adlı yeni bir ankete göre, Türkiye’deki katılımcıların %28’inin internette kendileri hakkında hangi verilerin kamuya açık olarak bulunabileceği hakkında bilgisi yok.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Aman dikkat! Siber saldırılara karşı hazırlıklı olun! Kimler tehdit altında?

Giderek dijitalleşen dünyada siber saldırılar hem bireyleri hem şirketlerin korkulu rüyası oldu. Siber güvenlik şirketi Kaspersky bu konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir siber suç grubunun, kötü amaçlı yazılımlarla bazı şirketleri hedef aldığı iddiasında bulundu.

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

2m Çevre Group Mühendislik Enerji Turizm Otomotiv İnşaat Yapı Lab. Dan.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün KArtal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Metehan Özcan ortaklığında kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Otomobillerdeki gizli aplikasyon tehlikesi ortaya çıktı! Aracınızda bu uygulamalar varsa dikkat edin

Kaspersky uzmanları, bağlantılı araçları kontrol etmek için tasarlanmış 69 popüler üçüncü taraf mobil uygulamasını analiz etti ve sürücülerin bunları kullanırken karşılaşabilecekleri tehditleri tanımladı.

Kripto para birimi girişimlerinde dolandırıcılık tehdidi arttı!

Kaspersky uzmanları, gelişmiş kalıcı tehdit (APT) merkezi BlueNoroff'un dünya çapındaki küçük ve orta ölçekli şirketlere ilişkin büyük kripto para birimi kayıplarına neden olan saldırılarını ortaya çıkardı.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unıque Group İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Saeed Farahmand Sılab tarafından kuruldu.

Kaspersky Lab Haberi

Kaspersky Lab



 İş hayatımız, ofislerimiz ve kurumsal çalışma şekillerimiz, gelişen teknolojiler ile beraber değişiyor. Yeni güvenlik sorunları ortaya çıkıyor ve artık tehditler kurumları da hedef alıyor.


 Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, 21 Şubat tarihinde, İstanbul Ritz Carlton Otel’de düzenleyeceği “Kurumsal Dünyayı Bekleyen Yükselen Tehdit, Risk ve Çözümler” toplantısında, hem şirketlerin gözünden yeni iş yapış biçimlerini hem de ortaya çıkan yeni risklere karşı üretilen çözümlerini tanıtacak.


 Kaspersky Lab’in Türkiye’deki yeni yapı, plan ve projelerinin Kaspersky Lab Türkiye Operasyon Direktörü Sertan Selçuk tarafından aktarılacağı bu lansmanda, Kaspersky Lab Gelişen Pazarlar Direktörü Vasily Dyagilev ise firmanın en yeni ve faydalı kurumsal çözümlerini...