16 / 05 / 2024

kastamonu abana kat karşılığı inşaat işi

kastamonu abana kat karşılığı inşaat işi

Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu Abana Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Kastamonu'da turizm tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 22 Mayıs'ta!

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki caminin temeli atıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında inşa edilecek caminin temel atma törenine katıldı.

Kastamonu'da 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu Abana Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Kastamonu'da 5 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kastamonu İli Abana İlçesi Merkez Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kastamonu'da 188 milyon liralık 6 tesisin temeli sahurda atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Kastamonu’da yapılacak 188 milyon TL değerindeki 6 tesisin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımıyla sahurda atıldı.

Kastamonu Taşköprü'de 41.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi, Gizlice Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İşin ihalesi 11 Nisan'da gerçekleşecek..

Kastamonu'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu’da Kuzeykent Miting Alanı’nda düzenlenen toplu açılış törenine katıldı.

Kastamonu Bozkurt'ta 24 kilometre yol yenilendi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 6 köyde toplam 24 kilometre yol ağı ikinci kat asfalt ile kaplandı.

Abana sahil projesi son sürat devam!

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar'ın, ilçe turizminin gelişmesi için gerçekleştirdiği temaslarda büyük bir aşama kat edildi.

Kastamonu Kuzeykent'e kat sınırlaması getirildi!

Kastamonu Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısının son oturumunda, Kastamonu Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından meclise gönderilen plan notu ile Kuzeykent Mahallesi'ne kat sınırlaması getirilmesi istendi.

KEAS Beverly Hills'in yaşam alanlarına değer katıyor!

Ünlüler şehri Beverly Hills'te ABD'nin en pahalı evlerini Türk ürünleri süslüyor. Türkiye ağaç bazlı panel sektörünün lideri Kastamonu Entegre (KEAS), birbirinden şık ürünleriyle Beverly Hills'in konforlu yaşam alanlarına değer katıyor.

Kastamonu'da ilginç kentsel dönüşüm yıkımı!

KASTAMONU'da, kentsel dönüşüm kapsamındaki 5 katlı binanın yıkımına, çatıya çıkarılan iş makinesi ile başlandı. İş makinesi, çatıdan itibaren kat kat aşağıya kadar inerek binanın yıkımını gerçekleştirecek.

kastamonu abana kat karşılığı inşaat işi Haberi

kastamonu abana kat karşılığı inşaat işi

Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu Abana Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhalenin bedeli 3 milyon 750 bin 500 TL olarak belirlendi.

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Abana Belediye Başkanlığından:
1 - İHALE KONUSU: Mülkiyeti Abana Belediye Başkanlığına ait olan, Kastamonu İli, Abana İlçesi, Merkez mahallesi, 38 ada 10 parsel nolu taşınmazda kat karşılığı inşaat yapım işi (konut inşa edilmesi işi) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile Belediyeye bırakılacak bağımsız bölümlere ilave olarak belirlenen muhammen bedelin arttırımı suretiyle ihale edilecektir.
2 - İHALE KONUSU İŞİN YAPILACAĞI TAŞINMAZ:

3 - İHALENİN, HANGİ TARİH, SAATTE VE NEREDE YAPILACAĞI: İhale, 20/03/2020 günü, saat 14:00’de Merkez Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No: 17 adresindeki Abana...