19 / 05 / 2024

kastamonu arama ruhsatlı jeotermal saha

kastamonu arama ruhsatlı jeotermal saha

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından İnebolu ve Ağlı ilçelerinde bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak-Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatlı sahalar 53 bin 933,43 TL'ye ihale edilecek.

Denizli'de 33 jeotermal saha ihalesi!

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da jeotermal kaynak alanı ihalesi 21 Mart'ta!

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kocasinan İlçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 21 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek.

Kayseri Kocasinan'da jeotermal kaynak alanı ihalesi!

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kocasinan'da bulunan Jeotermal Kaynak arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor. İhalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. Alanın ihale bedeli 28 bin 467,99 TL olarak belirlendi.

4 ilde ruhsatlı jeotermal alan ihaleye çıkıyor!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Kırklareli, Tekirdağ, Aksaray ve Nevşehir'de bulunan ruhsatlı jeotermal alanı ihaleye çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İstanbul Valiliği'nden 14 jeotermal saha ihalesi!

İstanbul Valiliği, Beykoz, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Eyüp, Avcılar ve Maltepe'de bulunan 14 adet Jeotermal Kaynak Arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor.

Afyonkarahisar'da 7 jeotermal ihalesi yapılacak!

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, 6 ilçede bulunan 7 adet Jeotermal Kaynak Arama Ruhsatlı sahanını ve Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahasını ihaleye çıkartıyor. İhaleleri 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Mersin Akdeniz'de jeotermal kaynak alan ihale edilecek!

Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Mersin Akdeniz ilçesinde bulunan jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha Açık Artırma Usulü ile ihale edilecek.

Balıkesir'de 4 ruhsatlı jeotermal saha ihale edilecek!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Balıkesir'in Altıeylül, Gönen, Manyas ve Havran ilçelerinde bulunan 4 adet arama ruhsatlı jeotermal saha 116 bin 841,64 TL'ye ihale edilecek.

Kastamonu'da 2 jeotermal ve doğal mineralli su sahaları ihale edilecek!

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından İnebolu ve Ağlı ilçelerinde bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak-Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatlı sahalar 53 bin 933,43 TL'ye ihale edilecek.

Kayseri'de 3.1 milyon TL'ye satılık 37 jeotermal saha!

Kayseri Valiliği tarafından 37 jeotermal kaynak arama ruhsatlı sahaların satışı 3 milyon 142 bin 392,47 TL'ye 26 Şubat 2015 tarihinde ihale edilecek.

Kastamonu Devlet Hastanesi 2 sene içinde tamamlanacak!

Kastamonu’nun sağlık alanında özlemle beklediği projelerin başında gelen 400 yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesine itiraz olmadı. İhaleyi alan firmaya yer tesliminin 3 Temmuz’da yapılacağı öğrenildi. Hastane 800 iş günü içerisinde tamamlanacak.

Kastamonu Entegre E1 standardı ile sağlıktan ödün vermiyor!

Türkiye’de Ağaç Bazlı Panel Sektörünün en büyük pazar payına sahip şirketi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, üretim safhalarında kaliteye verdiği yüksek önemi ve ürün yelpazesinin uluslararası standartlara uygunluğunu, E1 sertifikasıyla taçlandırdı...

Kastamonu ağaç endüstrisinde yıllık 3 milyon dolarlık ihracat hedefliyor!

Yüzde 70'i ormanlarla kaplı Kastamonu, ağaç endüstrisinde büyümeye odaklandı. İl, katma değerli üretim modeliyle 71 ülkeye ihracat gerçekleştirirken, ahşap ustaları ise dünyaca ünlü İtalyan tasarımcılara kafa tutuyor...

kastamonu arama ruhsatlı jeotermal saha Haberi

kastamonu arama ruhsatlı jeotermal saha

JEOTERMAL KAYNAK-DOĞAL MİNERALLİ SU ARAMA RUHSATLI SAHALAR İHALE EDİLECEKTİR


Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden:


Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan ve aşağıda bilgileri belirtilen İlimiz hudutlarındaki Jeotermal Kaynak-Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatlı sahalar 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 15. Maddesi ile Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Uygulama Yönetmeliği’nin 17. maddesi kapsamında, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre 3 yıl süreli Açık Teklif Usulü ile ihaleleri ayrı ayrı olarak aşağıda belirtilen tarih ve saatte Kastamonu İl Genel Meclisi Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.

1 - İhale Konusu İşler;



2 - İhaleye iştirak edeceklerin;

İş bu Konu Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat Sahalarının ihalesine; Medeni hakları kullanmaya ehil T.C vatandaşları, Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre kurulmuş tüzel kişiliğe ait...