09 / 05 / 2024

Kastamonu Bilge İnşaat iletişim

Kastamonu Bilge İnşaat iletişim

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Çapraz tarafından kuruldu. 

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Taşınmaz Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Bildik tarafından kuruldu.

TOKİ Kastamonu 106 konut ihalesi bugün!

81 ildeki yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu Ağlı 106 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli, Ağlı İlçesi, Merkez Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Emir İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet M. Emiroğlu tarafından kuruldu.

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Çapraz tarafından kuruldu. 

Kastamonu Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kastamonu Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak'ta yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Transport Yapı Zemin İnşaat Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Bilge 77 Enerji Tesisat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilge 77 Enerji Tesisat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Bilge 77 Enerji Tesisat İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'na taşındı. 

Kastamonu Bilge İnşaat iletişim Haberi

Kastamonu Bilge İnşaat iletişim

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Çapraz tarafından kuruldu. 

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her türlü inşaat,elektrik,prefabrik, tesisat, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı,üstyapı, dekorasyon,restorasyon, bakım ve onarım işlerini taahhüt, müteahhitlik ve deruhte, kendi nam ve hesaplarına yapmak, yaptırmak, satmak, sattırmak,satın almak, kiralamak, ve kiraya vermek, kat karşılığı yapmak veya yaptırmak,takas ve barter yapmak...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Cihannüma Mah. Barbaros Blv. Gökman Apt. No:67/6 BEŞİKTAŞ