27 / 04 / 2024

Kastamonu Cide okul projesi

Kastamonu Cide okul projesi

Kastamonu İl Genel Meclisi'nin bu ay ki toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıda Cide'ye yeni okul kazandırılacağı müjdesi verildi.

TOKİ Kastamonu Cide'ye 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 94 konut! 

TOKİ'nin Kastamonu projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak edilen tüm detaylar belli oldu. TOKİ Kastamonu Cide'ye 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 94 konut inşa edecek. Peki TOKİ Kastamonu Cide projesinde nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kastamonu Cide 2022 ucuz konut projesi...

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Kastamonu Cide parseli yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kastamonu Cide parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 22 milyon 695 bin 598 TL bedelle arsa karşılığı okul yaptıracak.

Kastamonu'da arazi kavgası: 3 yaralı!

Kastamonu Cide'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. 

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Kastamonu Cide için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Cide ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak Konut Cide parseli 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kastamonu İli, Cide İlçesi, Doğankaya Mevkii' nde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı....

Emlak Konut Kastamonu Cide değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kastamonu Cide 1 adet parsel için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Kastamonu Cide okul projesi Haberi

Kastamonu Cide okul projesi

Kastamonu İl Genel Meclisi'nin dünkü oturumu Mehmet Kayıkcı'nm başkanlığında gerçekleşti. Nisan ayının üçüncü oturumunda gündem okulların sorunları oldu. Cide'de faaliyette bulunan Şehit Necini Yıldırım Ortaokulunum yetersiz olduğu yönündeki Eğitim Hizmetleri Komisyon raporunu Sabri Bayramoğlu okudu. Bayramoğlu raporda, 287 öğrenci sayısına sahip olan ve 10 derslikten oluşan Şehit Necini Yıldırım Ortaokulu'nun yetersiz olduğuna dikkat çekti. Okul binasının 1995 yılına kadar Tekel deposu olarak hizmet veren binadan dönüştürüldüğünü ve sınıflarının suntalara ayrıldığını belirten Sabri Bayramoğlu, buraya yeni bir okul binasının yapılmasının şart olduğunu ancak mevcut yerin alanının yetersiz olacağından TOKİ için ayrılan alandan 5 bin metrekarelik bölümün okul için ayrılmasının uygun olacağını söyledi. 


Bayramoğlu'nun konuşmasının ardından Meclis'i bilgilendirmek için hazır bulunan Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şirin ise Cide'nin ortaokullar arasında en...