03 / 05 / 2024

kastamonu daday eflani yol çalışması

kastamonu daday eflani yol çalışması

Kastamonu’nun Daday ilçesinde Daday- Eflani yol yapım çalışmasının temel atma töreni yapıldı. Daday’a bağlı Selalmaz köyünde yapılan temel atma törenine Ak Parti Kastamonu Milletvekili M.Gökhan Gülşen katıldı...

Kastamonu Daday için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Daday ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Daday ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu Daday imar planı onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Kastamonu İli, Daday İlçesi, Merkez Mahallesi (283 ada, 2 parsel) İmar Planı Değişikliği onaylandı..

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi satılıyor!

Kastamonu’nun Daday ilçesinde 1988 yılında yapılan ve uzun yıllar sağlık merkezi olarak hizmet eden daha sonra Devlet Hastanesine çevrilen eski Daday Devlet Hastanesi binası resmen satılıyor.

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi yenileniyor!

Daday Devlet Hastanesi'nin arka-ön dış cephe onarımı ve bakımı, hastaların ve hasta yakınlarının hastane içinde işlerini ve aradıklarını kolay bulabilmeleri için yön levhaları,hastane tabelaları gibi değişimler ve yenilikler yapılacak.

Kastamonu Daday'daki tarihi hamam restore ediliyor!

Daday Belediyesi’ne ait ve uzun süredir kullanıma kapalı olan tarihi Daday Hamamı yapılacak restorasyon çalışması ile çok kısa zaman sonra yeniden hizmete girecek.

Kastamonu Daday Hamamı yenilenecek!

Daday Belediyesi’ne ait ve uzun süredir kullanıma kapalı olan tarihi Daday Hamamı yapılacak restorasyon çalışması ile çok kısa zaman sonra yeniden hizmete girecek.

İksir Aydın, Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçildi!

Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçilen İksir Aydın, Kastamonu Daday’a olan tutkusunu, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası ile yöresinde yaptığı heyecan dolu başarılı çalışmalarını, anlattı.

Kastamonu'da 400 yataklı hastane, 700 günde tamamlanacak!

Kastamonu'ya yapılması planlanan 400 yataklı yeni devlet hastanesinin hafriyat çalışmaları başladı. Proje Müdürü Turgay Özen, yeni devlet hastanesinin 700 gün sonra tamamlanacağını ve Kastamonu halkının hizmetine sunulacağını söyledi...

Kastamonu'da icradan 2.2 milyon TL'ye satılık peynir fabrikası!

Kastamonu 1. İcra Dairesi; Kastamonu İli ,Merkez İlçesi, Gömeç Köyü, Dereağzı Mevkii'nde yer alan tarla ve üzerindeki peynir fabrikasını 2 milyon 245 bin 598,30 TL'den satışa sundu.

Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da elektrik kesintisi!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre; planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da 5 Eylül 'de bazı kesimlere elektrik verilemeyecek.

4.Kastamonu Ahşap Fuarı 28-31 Ağustos'ta!

Kastamonu’nun country ahşap mobilyaları, rotayı yurtdışına çevirdi. Vali Günaydın, "Kastamonulu firmalarla yaptığımız toplantılarda, country ahşap mobilyada, gelecek 5 yıl içinde, yurtiçi ve yurtdışına yaklaşık 5 milyon dolar ciro hedefleniyor" dedi

4.Kastamonu Ahşap Fuarı 28- 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek!

Ahşabın başkenti Kastamonu ’ da, ahşap kültürünün dünyaya tanıtılması için Kastamonu Valiliği ’ nin öncülüğünde 4.Kastamonu Ahşap Fuarı, 28 ile 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek...

kastamonu daday eflani yol çalışması Haberi

kastamonu daday eflani yol çalışması


Kastamonu’nun Daday ilçesinde Daday- Eflani yol yapım çalışmasının temel atma töreni yapıldı. Daday’a bağlı Selalmaz köyünde yapılan temel atma törenine Ak Parti Kastamonu Milletvekili M.Gökhan Gülşen, Karayolları Bölge Müdürü Sami Uyar, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Yüklenici firma yetkilileri, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Uzun yıllar Daday halkının da beklediği yolun 71 km si yapılacak olup maliyeti 30 milyon TL olarak açıklandı. Açılış sırasında kısa bir açıklama yapan Milletvekili Gülşen’’ Senelerden beri Dadaylı hemşerilerimizin arzu ettiği bir yoldu. Bu yol Daday’ın geleceği açısından önemli ve büyük bir yatırımdır. Ben bu yolun Daday’a hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. Ardından dualar eşliğinde kurban kesilerek temel atma töreni gerçekleştirildi.



Kastamonu Birinci...