04 / 05 / 2024

Kastamonu Entegre 13 üncü fabrika

Kastamonu Entegre 13 üncü fabrika

Ağaç ve orman ürünleri sektörünün lider oyuncusu Kastamonu Entegre, 13'üncü fabrikasını Rusya'nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti'nde faaliyete geçirdi.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kastamonu Belediyesi'nden 22.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kastamonu Belediyesi Kuzeykent ve M. Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Ağustos'ta yapılacak..

Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe alacak!

Horizon 2020’nin desteklediği ECOBULK Projesi kapsamında Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe desteği alacak. Entegre, ECOBULK’da “üretimde üstleneceği rol ile” sektöründe Türkiye’den destek alan tek kuruluş.

TOKİ Kastamonu Küre son sözleşme tarihi bugün!

Kastamonu Küre (106 konut) 2+1 tipi Asil Konut Alıcıları Sözleşme Programı 02- 13 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştiriliyor.

TOKİ Kastamonu Küre sözleşmeleri imzalanıyor!

Kastamonu Küre (106 konut) 2+1 tipi Asil Konut Alıcıları Sözleşme Programı 02- 13 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Kastamonu'da 13 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kastamonu'da Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve DSİ tarafından inşa edilecek 13 tesisin temelini attı, 8 tesisin de açılışını gerçekleştirdi.

Kastamonu'da 13 gayrimenkul satılarak özelleştirilecek!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Kastamonu, Tosya, Taşköprü ve Merkez ilçelerinde yer alan 13 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Kastamonu Entegre 13 üncü fabrika Haberi

Kastamonu Entegre 13 üncü fabrika

Hayat Holding çatısı altında 45 yıldır faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, mobilya ve inşaat sektörlerine yönelik ürünlerin üretimi için Avrupa’nın ve Rusya’nın en büyük ahşap levha fabrikasını Tataristan’ın Alabuga Serbest Bölgesi’nde kurdu. Ağaç ve orman ürünleri sektöründe, Türkiye’den yurtdışında yatırım yapan ilk ve tek şirket olan Kastamonu Entegre’nin 13’üncü üretim tesisi olan ve 260 milyon dolarlık yatırımla 2 yılda tamamlanan Tataristan Alabuga SEZ Fabrikası, 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi’nin Rusya’da planladığı 6 üretim tesisinden ilki olan fabrikanın açılışı, Hayat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kiğılı’nın ev sahipliğinde; Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Nurgaliyeviç Minnihanov, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Rusya, Türkiye ve Tataristan’ın ekonomi bürokrasisinden önemli isimler ve Türkiye’den çok sayıda işadamının katılımıyla gerçekleşti.


MİNNİHANOV:...