04 / 05 / 2024

Kastamonu Entegre sanayi

Kastamonu Entegre sanayi

Hayat Holding çatısı altında faaliyet yürüten Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son üç yılda Romanya ve Rusya yatırımlarıyla sektöründe dünya sıralamasını değiştirdi.

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solins Güneş Entegre Sistemler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Sözbir tarafından kuruldu.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Entegre Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Salami, Mohammadbagher Zereshkian, Mohammadreza Rousta Jorshary ve Nader Sharifian ortaklığıyla kuruldu...

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kastamonu Bilge İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Çapraz tarafından kuruldu. 

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kastamonu'da Araç ve İhsangazi arasına OSB kuruluyor!

Kastamonu Araç ilçesi ile İhsangazi ilçesi arasında Organize Sanayi Bölgesi kurulması için çalışmalar başladı. Arazi üzerinde incelemeler yapıldı.

Rota Real Estate Entegre Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rota Real Estate Entegre Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sadi Adak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli Nisan'da atılacak!

Üretim Reform Paketi kapsamında taşınması gündemde olan Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli 2018 yılının Nisan ayında atılacak.

Bandırma'daki 47 bin dönümlük alan tartışma yarattı!

Günlerce süren zeytinlik alan tartışmasının perde arkasında Bandırma’ya planlanan entegre sanayi tesisi alanı ve liman projesinin olduğu öğrenildi.

Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe alacak!

Horizon 2020’nin desteklediği ECOBULK Projesi kapsamında Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe desteği alacak. Entegre, ECOBULK’da “üretimde üstleneceği rol ile” sektöründe Türkiye’den destek alan tek kuruluş.

Giresun Fiskobirlik Entegre Fındık İşleme Tesisi taşınacak mı?

Giresun'da kent içindeki FISKOBIRLIK'in, mamul üretimi yapan tek sanayi kuruluşu olan Entegre Fındık İşleme Tesisi (EFİT)'nin taşınarak arsasına konut yapılacağı öne sürüldü.

Eti Gıda Sanayi’nin yönetim binasına Ateksis imzası'

Eti Gıda Sanayi’nin Yönetim Binası’nın birbiri ile entegre olarak çalışabilen yangın algılama, kartlı geçiş, genel seslendirme ve acil anons sistemleri ile kapalı devre kamera sistemlerinin saha içi uygulamaları Ateksis tarafından gerçekleştirilmiştir.

Kastamonu Entegre sanayi Haberi

Kastamonu Entegre sanayi

Kastamonu Entegre olarak Rusya'da 2014'te devreye aldığı Avrupa'nın en büyük MDF tesisi ile ağaç sanayinde Avrupa dördüncülüğü ve dünya sekizinciliğini, Datalignum dergisinin 2015 Nisan ayında yayımladığı sayısında tescilledi. 77 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini aktaran Kastamonu Entegre CEO'su Haluk Yıldız, "Ciromuz 400 milyon doları yurt dışında olmak üzere 1.2 milyar dolar. Dünya sıralamasında daha da önlerde yer almak için bu rakamı 600- 700 milyon dolar daha artırmayı hedefliyoruz. Vizyonumuzu dünya 5'incisi olmak olarak belirledik"...