19 / 05 / 2024

Kastamonu Hacıveli Kanyonu

Kastamonu Hacıveli Kanyonu

Kaymakam İsa Karaaslan, Hacıveli Kanyonu'nu turizme kazandırmak için çalışma yapacaklarını söyledi. Karaaslan, kent merkezine iki kilometre uzaklıktaki kanyonda yürüyüş parkurlarının ve geçişlerin düzenlenerek hizmetine sunulacağını belirtti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Gerede Belediyesi'nden 'imar' açıklaması!

Gerede Belediye Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, Seviller ve Hacıveli mevkileriyle ilgili Cumhurbaşkanı Kararı ile ilgili açıklama yaptı.

Valla Kanyonu'na inşa edilen Muratbaşı Seyir Terası açıldı!

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde yer alan Valla Kanyonu'nda hayata geçirilen Muratbaşı Seyir Terası, hizmete girdi.

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

Çukurova Belediyesi'nden Hacı Bektaşi Veli Vakfı'na arsa tahsisi!

Adana Çukurova Belediyesi, bünyesindeki 15 bin 224 metrekarelik arsa Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na 49 yıllığına tahsis edildi.

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi hizmete açıldı..

Yeni Hacı Bayram-ı Veli Üniversitesi meclis gündeminde!

Gazi Üniversitesi'nin rektörlük kampüsü dışındaki bölümlerinin yeni kurulacak Hacı Bayram-ı Veli Üniversitesi'ne bağlanacağı iddiaları TBMM gündemine taşındı..

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne 2 yeni bina!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 'Öğrenci Yaşam Merkezi' ve 'Fen Edebiyat Fakültesi G Blok' binalarının temeli atıldı. Rektör Prof. Dr. Kılıç, açılış töreninde konuştu.

TOKİ Kastamonu Seydiler 139 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kastamonu’nun Seydiler İlçesi Hacıkayalar Mahallesi’nde inşa edilecek 139 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kastamonu Seydiler 139 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli Seydiler İlçesi Hacıkayalar Mahallesi'ne 139 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kastamonu Seydiler konut ihalesi yarın!

TOKİ Kastamonu İli Seydiler İlçesi Hacıkayalar Mahallesi 139 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kastamonu Seydiler 139 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu İli Seydiler İlçesi Hacıkayalar Mahallesi'ne 139 yeni konut inşa edecek. TOKİ Kastamonu Seydiler 139 konut ihalesi 23 Ocak'ta yapılacak.

Ankara Hacı Bayram Veli'deki restorayonda çökme tehlikesi!

Hacı Bayram Veli Türbesi ve etrafından restorasyon çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ancak mahallenin alt bölümünde kalan tarihi konaklar çökme riski ile karşı karşıya bulunuyor.

Kastamonu Hacıveli Kanyonu Haberi

Kastamonu Hacıveli Kanyonu

Abana Kaymakamı İsa Karaaslan, Hacıveli Kanyonu'nu turizme kazandırmak için çalışma yapacaklarını söyledi.


Karaaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezine iki kilometre uzaklıktaki kanyonda yürüyüş parkurlarının ve geçişlerin düzenlenerek doğaseverlerin hizmetine sunulacağını belirtti.


Hacıveli Kanyonu'nun görülmeye değer doğal güzelliklere ev sahipliği yaptığını dile getiren Karaaslan, "Yaklaşık üç saatlik bir yürüyüşün ardından kanyonu baştan sona kadar gezerek, tüm doğal güzellikleri yerinde gördük. İlk etapta kanyonun bakımının yapılmasını sağlayarak, ziyaretçilere engel oluşturabilecek kısımları düzenleyeceğiz. İŞKUR desteğiyle hedeflediğimiz çalışmaları gerçekleştirip, bu doğal güzellikleri ziyaretçilerimizle buluşturacağız" dedi.


Karaaslan, kanyonun insana huzur veren bir manzaraya sahip olduğunu, çeşitli etkinliklerle alanın tanıtımına katkı sağlamak istediklerini...