04 / 05 / 2024

kastamonu hes toplantısı

kastamonu hes toplantısı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kastamonu Başören Köyü'nde halkı bilgilendirmek için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapacak...

Antalya Kumluca HES projesinin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

Reis RS Enerji Elektrik Üretimi Motorlu Araçlar Tütün Ürünleri Dağıtım Pazarlama Sanayi ve A.Ş., Antalya İli, Kumluca İlçesi sınırları içerisinde Alakır Çayı üzerinde enerji üretimi için HES yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül'de yapılacak.

Giresun ve Gümüşhane Pamuk Barajı projesinin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aziz Enerji Üretim Şirketi Giresun ve Gümüşhane illeri arasında Pamuk Barajı HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı ise 11 Ağustos'ta yapılacak.

Osmaniye Yarpuz Regalatörü ve HES projesinin toplantısı 7 Ocak'ta!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi'nde bulunan Yarpuz Regalatörü ve HES projesinin yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 7 Ocak 2016 günü saat 10:00 gerçekleşecek.

Ankara Kargı HES projesinin toplantısı 28 Aralık'ta!

Ankara İli Beypazarı İlçesi'nde yer alan Kargı HES, Trafo Merkezi, Çayırhan TES ve EEİH projesi yapılmasına ilşkin ÇED toplantısı 28 Aralık 2015 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Çekerek Regülatörü ve HES Beton Santrali için ÇED toplantısı yapılacak!

Yozgat Çekerek ve Tokat Zile'de bulunan Çekerek Regülatörü ve HES Beton Santrali ve Yıkama-Eleme Tesisi Revize projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı yapılacak.

Kastamonu Atıksu Arıtma Tesisi projesinin toplantısı 19 Aralık'ta!

Katamonu Merkez'de bulunan Kastamonu Atıksu Arıtma Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 19 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Salihli Kocayatak Regülatörü ve HES projesi toplantısı 10 Eylül'de!

Manisa İli, Salihli İlçesi'nde yapılması planlanan Kocayatak Regülatörü ve HES projesine ilişkin ÇED toplantısı 10 Eylül'de yapılacak.

Dereli Köprübaşı Regülatörü ve HES projesi toplantısı 3 Eylül'de!

Giresun Dereli ilçesinde yapılması planlanan Köprübaşı Regülatörü ve HES, Kırma Eleme Tesisi ve Harç Ünitesi Tesisleri projesine ilişkin ÇED toplantısı 3 Eylül'de yapılacak.

Bakır A.Ş. Küre İşletme Kapasite Artışı toplantısı 26 Ağustos'ta!

Kastamonu İli Küre İlçesi'de yer alan Eti Bakır A.Ş. Küre İşletme Kapasite Artışı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 16 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Sungurlu Barajı projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak!

Devlet Su İşleri 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacak olan "Sungurlu Barajı, Hes, Malzeme Ocakları, Kırma-Eleme tesisi ve hazır beton tesisi" projesi için halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Kastamonu'da Enerji Santrali projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

SFC Entegre Orman Ürünleri San. ve Tic. A.Ş tarafından; Kastamonu'da Enerji Santrali projesi için 25 Mart 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Rize ve Artvin'de Taşdibi HES projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Çayen Elektrik Üretim San. Tic. A.Ş tarafından; Rize ve Artvin'de Taşdibi HES projesi için 17 Şubat ve 18 Şubat 2015 günü saat 10:00'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği ilk bölge toplantısı gerçekleşti!

KATİD, kuruluşundan kısa bir süre sonra Samsun North Point Hotel de ilk bölge toplantısını yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya Zonguldak tan Rize ye, Çorumdan Kastamonu ya kadar birçok ilden üye işletmelerin katımlı ile gerçekleşti...

kastamonu hes toplantısı Haberi

kastamonu hes toplantısı

Bursa Temiz Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından; Kastamonu İli Merkez İlçesi Başören Köyü, Karakaya Deresinde Taşçiftlik Regülatörü ve HES projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz Konusu proje için Çevresel etli Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği'nin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Başören köyü Köy Konağı

Toplantı Yerinin Adresi: Kastamonu İli, Merkez İlçe

 Başören Köyü köy Konağı

Toplantı Tarihi: 12. 03. 2013

Taplantı Saati: 14.30


Proje Sahibi:

Bursa Temiz Enerji Üretim San. ve Tic AiŞ.

Tel: 0224 249 17 27

Fax: 0224 249 17 89


ÇED Raporunu Hazırlayan Kuruluş:

Ekonorm Çevre. İ.S.G Ölçüm Hiz. Müh. Taah. San. Tic. Ltd. Şti.

Tel: 0312 466 10 90

Fax: 0312 466 10...