28 / 04 / 2024

kastamonu inebolu kent müzesi

kastamonu inebolu kent müzesi

İnebolu ilçesini turistik bir ilçeye dönüştürmek için Nezihe Battal Kültür Evi’nden sonra Kent Müzesi ve Sanat Sokakları inşa ediliyor.

İnebolu'ya kent müzesi geliyor!

İnebolu Belediyesi’nce restoresi tamamlanan eski Belediye binasının, “Kurtuluşa giden yolda, İnebolu kent müzesi” olarak hizmet sunulabilmesi için müze hazırlık çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Kastamonu'da 900'dan fazla afet konutu inşa edilecek!

Kastamonu'da geçtiğimiz ay meydana gelen sel felaketi sonrasında kent genelinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kastamonu Valisi Avni Çakır çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı. 

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu?" dedi

Kastamonu Taşköprü Kent Tarihi Müzesi’nde sona gelindi!

Taşköprü Belediyesi tarafından ilçeye yapılacak olan Kent Tarihi Müzesi’nin çevre düzenlemesi ve iç tefriş çalışmasında sona gelindi.

Tahsin Babaş Kastamonu'nun vizyon projelerini anlattı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş Maliye Bakanı Naci Ağbal'ı makamında ziyaret etti. Başkan Babaş, Bakan Naci Ağbal'a kent merkezinde cazibe alanı oluşturmaya yönelik projelerini bir bir anlattı.

Kastamonu İnebolu'daki camiye şadırvan yapıldı!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, 85 yaşındaki Osman Akgül'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak köyündeki cami için yaptığı şadırvan talebi karşılandı. Kaymakam Atakan Atasoy duyarlılığı nedeniyle Osman Akgül'e teşekkürlerini iletti.

İnebolu'da kent müzesi 9 Haziran'da bitiyor!

Kastamonu İnebolu ilçesinde Kent Müzesi yapılması için protokol imzalandı.İnebolu ilçesini turistik bir ilçeye dönüştürmek için Nezihe Battal Kültür Evi'nden sonra Kent Müzesi ve Sanat Sokakları inşa ediliyor.

İnebolu'nda Kent Müzesi yapımı için protokol imzalandı!

İnebolu ilçesini turistik bir ilçeye dönüştürmek için Nezihe Battal Kültür Evi’nden sonra Kent Müzesi ve Sanat Sokakları inşa ediliyor.

İnebolu'ya kent müzesi geliyor!

İnebolu Belediyesi’nce restoresi tamamlanan eski Belediye binasının, “Kurtuluşa giden yolda, İnebolu kent müzesi” olarak hizmet sunulabilmesi için müze hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Kastamonu İnebolu'da alt yapı ve yol çalışmaları devam ediyor!

Kastamonu İnebolu Belediyesi tarafından ilçe’de sürdürülen yol alt yapı ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Gümrük Sokak'ta altyapı çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğünce iş gücü ve ekipmanları ile çalışmalar devam ediyor.

Kastamonu İnebolu Liman alanı imar planı onaylandı!

Kastamonu İnebolu İlçesi, Camikebir mahallesindeki İnebolu Liman alanı için, Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1.000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planı onaylandı.

kastamonu inebolu kent müzesi Haberi

kastamonu inebolu kent müzesi

Eski İnebolu Belediye binası restorasyonu yapılarak ilçe yakın tarihini gösteren Kent Müzesi yapılması için protokol imzalandı. Binanın içindeki odalar sponsorlar desteği ile bitirilecek.

İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, "Kent müzesi ile ilgili çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız. 11 Kasım’da yüklenici firma ile kent müzemizin yapım protokolü imzalanmıştır. Bu projede kent müzesinin içindeki bölümlerin yapılmasında, sponsorluklarını, katkılarını esirgemeyen değerli İnebolu halkı, çok sevdiğim İstanbul’daki İnebolulu iş adamlarımız ve en büyük katkıyı sağlayacak olan, her daim konuşmalarında desteğini esirgemeyeceğini belirten, İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, müzedeki ilçe ticaretini ve odanın tarihini yansıtmasından dolayı, esnaf açısından da katkısı olacağını düşündüğünden 100 bin lira bağışta bulunan Ticaret ve Sanayi Odası’nın meclis yönetimine şimdiden katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Aynı şekilde müzemize Esnaf ve sanatkarlar odası, Esnaf...