10 / 05 / 2024

kastamonu inebolu yolu yapım ihalesi ne zaman

kastamonu inebolu yolu yapım ihalesi ne zaman

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı planlanan İnebolu yolunun, önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacağı belirtildi. Müdür yardımcısı İbrahim Bozkurt, Ilgaz Tüneli'nin de yüzde 30 oranında tamamlandığını ifade etti...

TOKİ Kastamonu İnebolu projesiyle o mahalleye 71 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kastamonu İnebolu projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 71 adet konut yer alıyor.

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu?" dedi

İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı ilan edildi!

Ankara, Çankırı ve Kastamonu illeri sınırları içerisinde bulunan alanlar İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı olarak ilan edildi...

Kastamonu sahil yolu onarım çalışmaları başladı!

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Kastamonu sahil yolunda onarım çalışmaları başlattı.İnebolu-Çatalzeytin ve İnebolu-Cide karayolundaki bölgelerde 37 milyon 268 bin liralık iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Kastamonu Turizm Yolu için çalışmalar başladı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın turizmi canlandırmak adına dört koldan başlattığı çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kastamonu Kantar Towers projesinde teslimler başlıyor!

Atılım İnşaat tarafından Kastamonu Tosya yolu üzerinde temeli atılan Kantar Towers projesinde Kurban Bayramı’nın hemen ardından teslimler başlıyor.

Kastamonu Ersizlerdere'deki 117 yıllık köprü restore ediliyor!

Kurtuluş Savaşı'nda cepheye silah ve erzak taşınan Kastamonu İstiklal Yolu üzerinde bulunan Ersizlerdere'deki 117 yıllık tarihi köprü restore ediliyor.

Kastamonu İnebolu'daki camiye şadırvan yapıldı!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, 85 yaşındaki Osman Akgül'ün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak köyündeki cami için yaptığı şadırvan talebi karşılandı. Kaymakam Atakan Atasoy duyarlılığı nedeniyle Osman Akgül'e teşekkürlerini iletti.

İnebolu'da 5 metrelik dalgalar yolu kapattı!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde saatteki hızı 93 kilometreye ulaşan rüzgarla birlikte oluşan dev dalgaların yola attığı taşlar, araçlarda hasara neden oldu. Zafer Yolu Caddesi ulaşıma kapandı.

TOKİ Kastamonu'daki emeklileri ev sahibi yapacak!

Kastomunu BelediyeBaşkanı Tahsin Babaş, TOKİ'nin Kastamonu'da emeklilere yönelik yapacağı konutlar için de Doğu Çevre Yolu'nda önerdikleri 260 bin metrekare arsanın evraklarını Ankara'ya gönderdiklerini söyledi.

Kastamonu Taşköprü'de çevre yolu çalışmaları tamamlandı!

Taşköprü ilçesinde 1985 yılında dönemin siyasileri tarafından temeli atılıp 1987 yılı sonunda tamamlanan ve aradan geçen onca seneye rağmen açılması yılan hikayesine dönen 2. çevre yolu ve köprüsü faaliyete geçti.

Kastamonu'da inşaat sektörü büyüyor!

Her geçen yıl nüfus olarak artış gösteren Kastamonu'da inşaat sektörünün gösterdiği büyüme oranları ise herkesi şaşırtıyor. Şimdilerde inşaatların en yoğun olduğu bölge ise Tosya Yolu civarı olarak görülüyor.

kastamonu inebolu yolu yapım ihalesi ne zaman Haberi

kastamonu inebolu yolu yapım ihalesi ne zaman


Kastamonu'da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı planlanan İnebolu yolunun, önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacağı belirtildi.


İl Genel Meclisi salonunda yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında İnebolu yolu hakkında bilgiler veren Karayolları 15 Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Bozkurt, Kastamonu-İnebolu güzergahındaki yolun ihalesinin bu sene sonuna kadar yapılacağını söyledi.


Kastamonu-İnebolu arasında yapımı planlanan bölünmüş yol projesinin Seydiler’e kadar ulaştığını ifade eden Bozkurt, “Yeni güzergahın uzunluğu önceki Kastamonu-İnebolu Yolu arasındaki güzergahın uzunluğundan yaklaşık 17 kilometre kısa bir mesafede olacak. Şimdiye kadar Seydiler’e kadar olan 30 kilometrelik yolun, 28 kilometresini tamamladık. Geride kalan 2 kilometrelik bölümü ise sezon başladığında kısa sürede tamamlayacağız. Ağlı yol ayrımından İnebolu’ya kadar olan 41.5 kilometrelik bölümün projesi ise büyük oranda tamamlandı. Şuan toplam uzunluğu 12.625 kilometre olan dört tünelin projelendirmeleri kaldı....