19 / 05 / 2024

Kastamonu inşaat ihaleleri

Kastamonu inşaat ihaleleri

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 22 milyon 695 bin 598 TL bedelle arsa karşılığı okul yaptıracak.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

En gözde 10 inşaat şirketi son 3 yılda ne kadar kurumlar vergisi ödedi?

Kamudan en büyük ihaleleri kazanan inşaat şirketlerinin 2018, 2019 ve 2020 senelerinde ödediği kurumsal vergilerin miktarı açıklandı. 

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Kastamonu'da 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu Abana Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Taşköprü'deki Kırık Barajı inşaatı TBMM'de!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde inşaatı devam eden Kırık Barajı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu Taşköprü'de 41.2 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi, Gizlice Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İşin ihalesi 11 Nisan'da gerçekleşecek..

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatı sürüyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, inşaat çalışmalarının devam ettiği 400 yataklı Kastamonu Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Kaba inşaatı biten hastanenin Mayıs ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.

KUZKA'nın Kastamonu'daki yeni binasının inşaatı başladı!

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde faaliyet gösteren Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, potansiyel yatırımcılara hizmetlerini daha kaliteli ve modern ortamda sunmak amacıyla ihaleye çıktığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı.

Kastamonu'da ruhsatsız inşaat başlamayacak!

Kastamonu Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı öncesi gün akşam Belediye Başkanı Tahsin Babaş başkanlığında gerçekleştirildi. Babaş, inşaat ruhsatı konusunda uyanlar da bulundu.

Kastamonu Entegre, Rusya’daki fabrika inşaatını askıya aldı!

Hayat Holding’e bağlı Kastamonu Entegre şirketi, Rusya’nın Kagula bölgesindeki ahşap panel fabrikasının inşaatını askıya aldı.

Kastamonu inşaat ihaleleri Haberi

Kastamonu inşaat ihaleleri

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 22 milyon 695 bin 598 TL bedelle arsa karşılığı okul yaptıracak. Okul yapımı için belirlenen taşınmazın zemin etütleri, uygulama projeleri ve inşaat ruhsatının alınması yüklenici tarafından gerçekleştirilecek.

ARSA KARŞILIĞI OKUL İNŞAATI YAPIMI İHALE EDİLECEKTİR
Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü): 

1- 2 Numaralı Tablo'da belirtilen 8 adet Hazine adına kayıtlı taşınmaz, yükleniciye devredilerek, karşılığında 1 Numaralı Tablo'da belirtilen taşınmazlar üzerine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan AKOY Protokolü uyarınca projesine uygun olarak 3 adet okul binası yaptırılmak üzere 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 51/g maddesine göre PAZARLIK USULÜ ile 02/02/2021 tarih ve saat 11.00'da
Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı No:57...