07 / 05 / 2024

kastamonu kentsel döüşüm son durum

kastamonu kentsel döüşüm son durum

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, riskli binalarını yenilemek isteyen vatandaşlara ‘birliktelik’ çağrısında bulunarak proje çalışması yapabilmek için onay istedi.

5 ilde kamulaştırma ve kentsel dönüşüm başlıyor!

Kastamonu, Muğla, Aydın ve Denizli'de bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki bazı alanlar ise kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak açıklandı.

Kastamonu Atakent Kentsel Dönüşüm projesi ile 384 konut geliyor!

Murat Gıda tarafından Kastamonu Merkez'de Atakent Kentsel Dönüşüm projesi inşa ediliyor. Proje 384 konut ve 27 dükkandan meydana gelecek..

Rize Veliköy kentsel dönüşüm istiyor!

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, Veliköy köyündeki vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda vatandaşların kentsel döşüm talepleriyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Kastamonu kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Acarlar Gayrimenkul işletmecisi Erdal Acar, "Kentsel dönüşüm şehrimizin birçok noktasında uygulanıyor. Bunların yıkılarak yenilerinin yapılması hem daha sağlam hem de daha modern görünüme kavuşması çok önemli" dedi.

Kastamonu Toptancılar Sitesi kentsel dönüşüme dahil edilmeli!

Kastamonu Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Muzaffer Karamustafa, Toptancılar Sitesi’nin kentsel dönüşüm ve revize imar planına dahil edilmesini talep etti.

Kastamonu'da ilginç kentsel dönüşüm yıkımı!

KASTAMONU'da, kentsel dönüşüm kapsamındaki 5 katlı binanın yıkımına, çatıya çıkarılan iş makinesi ile başlandı. İş makinesi, çatıdan itibaren kat kat aşağıya kadar inerek binanın yıkımını gerçekleştirecek.

Kastamonu kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Olukbaşı mevkisindeki istiklal Yolu Parkı'nda gerçekleştirilen Şehr-i Ramazan etkinliklerinin dördüncüsünde kentsel dönüşümle ilgili bilgi verdi.

Kastamonu'nun dönüşüm projesi: Kantar Towers!

Değişimin en yoğun yaşandığı şehirlerden biri olan Kastamonu 'da markalı konut projelerinin yıldızı parladı. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm hareketi Kantar Towers ile şehirde gerçekleşiyor.

Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm' konulu bir panele konuşmacı olarak katıldı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı.

Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı!

Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı. İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kastamonu'da düzenlenen "Kentsel Dönüşüm' konulu bir panele konuşmacı olarak katıldı.

Hasan Tahsin Usta Kastamonu'da kentsel dönüşümü anlattı!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kastamonu’da düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm’ konulu bir panele konuşmacı olarak katıldı. Başkan Usta, Kentsel Dönüşüm konusundaki tespit ve deneyimlerini Kastamonulu dinleyicilerle paylaştı.

Erdoğan Bektaş: Kastamonu'da kentsel dönüşüm gerekli!

Kastamonu' da yaşanan trafik sorununu çözmek için Doğu ve Batı Bulvarlarından başka çarenin bulunmadığını ifade eden Vali Bektaş, şöyle konuştu; Kastamonu'da kentsel dönüşüm gerekli dedi...

Osmangazi'de muhtarlara kentsel dönüşüm anlatıldı!

Osmangazi'de mahalle ve köy muhtarlarına kentsel döşüm projesi anlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Osmangazi ilçesinde bulunan muhtarları kentsel dönüşüme karşı bilgilendirdi...

kastamonu kentsel döüşüm son durum Haberi

kastamonu kentsel döüşüm son durum

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, riskli binalarını yenileme talebinde bulunan daire sahipleriyle dün Belediye Toplantı salonunda bir araya geldi. Candaroğulları Kooperatif Evleri, Şeker Blokları, Şirin Yuva Blokları, Mutlular Blokları ve Fidan Blokları’nda ikamet ederek binalarının yenilenmesi talebinde bulunan daire sahiplerinden Başkan Babaş, proje yapılması için onay istedi.


Belirlenen bölgedeki riskli binaları ada bazında değerlendirilerek yenilene bileceğini ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Burada siz daire sahiplerinin anlaşması çok önemli. Biz şuanda sizlerden proje yapmak için onay istiyoruz. Bu onayı verirseniz bu binalar için proje hazırlayacağız” dedi.


Geniş bir alana proje çizileceğinden bahseden Belediye Başkanı Babaş, yapılacak projenin çok büyük ve önemli olduğunun altını çizdi. Belirlenen alandaki vatandaşların mağdur olmasını istemediğini ve risksiz binalarda ikamet etmeleri için böyle bir toplantı gerçekleştirdiğini de vurgulayan...