18 / 05 / 2024

Kastamonu Küre İmralıda yeni cami yapılıyor

Kastamonu Küre İmralıda yeni cami yapılıyor

Kastamonu’nun Küre ilçesine bağlı İmralı Köyü Çırak mahallesinde geçtiğimiz aylar içerisinde inşaatına başlanılan cami inşaatına hayırseverlerden yardım bekliyor.

Ev sahipleri dikkat! Kiracı ile komşusu arasında yaşanan sıkınıtıda kiracı evden çıkartılır mı?

Kiracı ve ev sahipleri arasında son zamanlarda yaşanan sorunların yanı sıra, kiracıların komşuları ile olan sıkıntıları da evden çıkarılmaya yol açabileceği kaydedildi. Buna göre ev sahiplerinin yasal hakları ve çıkarılma sürecinin nasıl işlediği önemli bir detay. İşte haberin ayrıntıları...

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Küre Dağları'nda 500 metre kayan yol yeniden yapılıyor!

Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde 5 Haziran tarihindeki şiddetli yağışlar sebebiyle yaklaşık olarak 500 metre kayan Küre Dağları Karacakaya mevkisindeki köy grup yolunun onarılması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edecek!

Uzun zamandır beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Kastamonu Küre Projesi’ne nasıl başvurulacak? İşte detaylar...

Kırgızistan'da yatırımcı işletmeler emlak vergisinden muaf!

Kırgızistan'da her türlü sanayi üretimi yapacak yeni yatırımcı işletmeler 5 yıl emlak, satış, gelir ve arazi vergisinden muaf tutuldu.

Erbaa İşleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Otomotiv Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbaa İşleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Otomotiv Gıda Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Sönmez İşeri tarafından kuruldu. 

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Kula tarafından kuruldu.

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Küre İnşaat Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'ya 350 bin TL'ye yapıldı.

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Şahinoğlu Turizm Taşımacılık Deri Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şişli Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sia Seyahat Acenteliği Turizm Taşımacılık Otomotiv Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sia Seyahat Acenteliği Turizm Taşımacılık Otomotiv Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Hüseyin Köse ve Tuğba Kum ortaklığında kuruldu.

Rusya Kırım’da askeri havalimanı inşa etti!

Rusya askerleri Kırım’da askeri yatırımlara devam ediyor. Rusya, Ukrayna ile arasında krize neden olan Kırım’da askeri havalimanı inşa etti.

Al Shams Taşımacılık Tekstil Gıda Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Shams Taşımacılık Tekstil Gıda Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Kardeş ve Mehmet Kutevi ortaklığında kuruldu.

Bella Grup Turizm Medikal Tekstil Temizlik Kırtasiye Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Bella Grup Turizm Medikal Tekstil Temizlik Kırtasiye Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat San.Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Yayla tarafından kuruldu. 

Kastamonu Küre İmralıda yeni cami yapılıyor Haberi

Kastamonu Küre İmralıda yeni cami yapılıyor

Çırak Köyü Birlik Başkanı Salim Sarıl, ”İmralı Köyümüzün değerli hayırsever insanlarıyla bizler caminin temelini ve birinci katını kendi imkanlarımızla yapmayı başardık. Cami 200 kişilik olup, içerisinde,cenaze yıkıma yeri olacak. Allah nasip ederse siz hayır sever hemşerilerimizin bağışları ve yardımlarıyla el ele vererek, camimizin Allah’ın evinin bitirmeyi hedefliyoruz. Şimdiden yapacağınız yardımlarınızı Allah (cc) kabul eylesin”...