06 / 05 / 2024

Kastamonu Kuzeykent imar planı

Kastamonu Kuzeykent imar planı

Kastamonu Belediye Meclisi'nin Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda yeni yapılması planlanan spor salonun yeri seçildi. İmar planı olarak Kuzeykent'te yeni bir yer belirlendi.

Tahsin Babaş, Kastamonu Kuzeykent'ta imar planlarını anlattı!

Kuzeykent Mahallesi sakinleriyle revize imar planı istişare toplantılarını sürüyor. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, revize imar planı doğrultusunda vatandaşların taleplerini aldı.

O ilde konut imarlı iki arsa satılacak!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Kuzeykent'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Dere yatağına imar izni verilmeli mi?

Son bir haftada özellikle Kastamonu'da meydana gelen sel felaketlerinin ardından yıkılan evler tartışma konusu oldu. Bölgede inceleme yapan uzmanlar bu alanlara imar izni verilmemesi gerektiğini söylüyor. 

TOKİ Kastamonu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Kastamonu'da 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'nun merkez ilçe, kuzeykent mahallesi'nde bulunan 2 arsayı 10 milyon 781 bin TL'ye satışa çıkardı.

TOKİ Kastamonu'da 3 bin 556 konut inşa etti!

Partisinin Kastamonu'nun Kuzeykent Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap edenTürkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla 3 bin 556 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti..

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Reysaş GYO Kastamonu'daki arsasını 37 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kastamonu Merkez Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan 4 bin 530 metrekare büyüklüğündeki arsasını 10 yıllığına Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim'e kiraya verdi...

Reysaş GYO Kastamonu'daki arsasını 7,5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kastamonu İli Merkez İlçesi Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan arsa "Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim A.Ş."ye kiraya verildi. Arsadan yaklaşık 7 milyon 500 bin TL gelir elde edilecek...

Reysaş GYO Kastamonu'dan 3 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kastamonu İli Merkez İlçesi Kuzeykent Mahallesi'ndeki üzerinde Taşıt Muayene İstasyonu bulunan gayrimenkulün çıplak mülkiyeti 3 milyon TL bedel ile satın aldı...

Kastamonu Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Merkez Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi.

Kastamonu Kuzeykent imar planı Haberi

Kastamonu Kuzeykent imar planı

Kastamonu Belediye Meclisi'nin Nisan ayı içerisinde düzenlediği 2. toplantıda yapılması düşünülen spor salonu da gündemde yerini aldı. İstikbal Mobilya'nın yanındaki arazinin spor salonu için uygun olmadığı görüşünden sonra Kuzeykent'te yeni bir yer belirlendi. 


Belediye Başkanı Tahsin Babaş konuyla ilgili olarak ''Bu alan zaten spor vadisinde. İstikbal Mobilya'nın yanındaki alandan ise vazgeçmiş bulunuyoruz. Yeni belirlediğimiz alan Haşan Doğan Spor Tesisleri'nin üzerinde, re vize imar planında burayı değerlendirdik. Buranın tahsisi için girişimlerimiz olacak. Bakanlıkla da bu konuyu görüştüm" ifadelerini kullandı.



Açıksöz...