09 / 05 / 2024

Kastamonu Kuzeykent proje

Kastamonu Kuzeykent proje

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın! 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı!

TOKİ Kastamonu 2023 projesi için büyük gün yarın... Tam 118 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı...

O ilde konut imarlı iki arsa satılacak!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Kuzeykent'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kastamonu projesi için tarih açıklandı! Tam 118 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesi için tarih açıklandı. Tam 118 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Kastamonu'ya 118 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu projesinin ihale tarihini açıkladı. 

TOKİ Kastamonu projesi için tarih belli oldu! 118 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kastamonu projesinin ihale tarihi açıklandı. İşte merak edilen proje ile ilgili detaylar...

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu Belediyesi 67.5 milyon TL'ye arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kastamonu Merkez Kuzeykent'te yer alan arsayı 67 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman?

Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman? İşte Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ'den Kastamonu'ya 602 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu'da 602 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kastamonu Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Kuzeykent Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek? 

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kurasız olarak açık satışa çıkan proje için başvuru dönemi Ocak ayı itibariyle başladı.

Kastamonu'da 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'nun merkez ilçe, kuzeykent mahallesi'nde bulunan 2 arsayı 10 milyon 781 bin TL'ye satışa çıkardı.

Kastamonu Kuzeykent proje Haberi

Kastamonu Kuzeykent proje

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olarak bilinen Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kastamonu Merkez Mahallesi'nden biri olan Kuzeykent Mahallesi'nde yerel seçim çalışmaları başladı. 31 Mart seçimlerinde aday olacağını söyleyen Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Ayhan Kılıç, basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. 

Geri dönüşüm hamlesinin Kuzeykent Mahallesi'nde karşılık bulduğunu söyleyen Ayhan Kılıç, “Ülkemizdeki kentsel dönüşüm hususu mahallemizde karşılık bulmuş olup, son yıllarda 9 site kentsel dönüşüm kapsamında yıkılarak 7 tanesinin yapımına başlanılmış ve bu sitelerin birçoğunda vatandaşlarımızın önümüzdeki yıl oturması hedeflenmektedir. Yaptığımız girişimlerle Mahallemizde ki PTT şubelerimizin sayısını 3’e çıkarılmıştır. Kapalı Pazar Yerinin hemen ön tarafına Kapalı Balık Pazarı yapıldı. Mahallemiz Mete Han Caddesi’ne Belediyemiz tarafından Harikalar Diyarı ve Çocuk Eğitim Trafik...