15 / 05 / 2024

Kastamonu otoparkı nerede

Kastamonu otoparkı nerede

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi önünde yapılması planlanan 420 araçlık otoparkın ihale edilmesinden sonra yapım ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti.

Kastamonu'da Akıllı Otopark Projesi geliştirildi!

Kastamonu'da yaşayan 7. sınıf öğrencisi Ahmet Erhan Tırpanoğlu, otopark sorununa pratik bir çözüm üretti. Babasının yaşadığı zorluktan etkilenen Tırpanoğlu, "Akıllı Otopark Projesi" geliştirdi.

Kastamonu'da eski bina otoparkın üzerine yıkıldı!

Kastamonu Hepkebirler Mahallesinde Mahkemealtı Mevkisinde eski bir bina otoparkın üzerine yıkıldı. Araçta maddi hasar meydana geldi.

Kastamonu Katlı Otopark projesi hizmete açıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından trafikteki yoğunluğun azaltılması için başlatılan otopark projelerinin ilki olan 420 araçlık Katlı Otopark projesi vatandaşların hizmetine sunuldu. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projelerlerimizle Kastamonumuzu her alanda ileri taşımayı hedefliyoruz dedi.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı!

Kastamonu Taşköprü Belediyesince hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı. 80 araç kapasiteli otoparkta, bayram süresince trafiği rahatlatmak amacıyla ücretsiz hizmet verilecek.

TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kurası nerede?

Kastamonu Tosya 2. Etap projesinde toplamda 262 konut bulunuyor. Projedeki daireler kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Kastamonu Tosya 2. Etap kurası nerede?

Tosya 2. Etap TOKİ kurası nerede?

TOKİ'nin Kastamonu Tosya Beşevler bölgesinde projelendirdiği 262 konutluk Tosya 2. Etap projesinde kura çekimi yaklaştı. Peki, Tosya 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kastamonu Merkez projesinin kura çekilişi 26 Nisan 2016 Salı gününde yapılacak. Peki Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli 'de 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.Peki Kastamonu Taşköprü TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 200 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Proje 240 aya kadar vadelendiriliyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi nerede?

TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli TOKİ Kastamonu Taşköprü 'de projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Kastamonu Taşköprü kura çekilişi nerede?

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı düzenlemesinde sona gelindi!

Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi ve yeraltı otoparkı çalışmalarında sona yaklaşıldığını bildirdi.

TOKİ Kastamonu Küre kura çekimi nerede?

Başvuru süreci sona eren TOKİ Kastamonu Küre'de 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler kura yöntemiyle satışa çıkıyor. Peki TOKİ Kastamonu Küre kura çekimi nerede yapılacak?

Kastamonu Küre TOKİ kurası nerede çekilecek?

Kura yöntemiyle satışa çıkarılan TOKİ Kastamonu Küre'de 80 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki Kastamonu Küre TOKİ kurası nerede çekilecek?

Kastamonu otoparkı nerede Haberi

Kastamonu otoparkı nerede

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, göreve geldiğinden itibaren laf yerine proje ürettiklerini söyledi.

Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi önünde yapılması planlanan 420 araçlık otoparkın ihale edilmesinden sonra yapım ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. Kastamonu Belediyesi önüne yapılacak olan otopark projesinin şehir trafiği adına çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, otopark çalışmasının yap-işlet-devret modeli ile hayata geçirileceğini kaydetti.


Otoparkın ruhsatının imzalanması için yüklenici inşaatın sahibi Selami Ataç ile bir araya geldiklerini ifade eden Tahsin Babaş, “Kastamonu için önemli projelerden birisi otoparktır. İlk adım olarak resmi hüviyet kazandıralım, inşaat ruhsatını kendilerine verelim dedik. Mevzuat gereği inşaat ruhsatını düzenleyip taraflı olarak imzalayacağız” dedi.


“LAF DEĞİL PROJE ÜRETİYORUZ”

Laf yerine proje ürettiklerini ifade eden Tahsin Babaş, projenin çok boyutlu ve çok önemli olduğunu belirterek, bu yüzden...