06 / 05 / 2024

Kastamonu Şehit Aileleri ve Gaziler Evi

Kastamonu Şehit Aileleri ve Gaziler Evi

Kastamonu Belediyesi tarafından restore ettirilerek şehit aileleri ve gazi derneklerine tahsis edilen Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı.

TOKİ Kastamonu'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün! 

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Kastamonu İli Merkez İlçesi, Mescit Mahallesi 8 Derslikli Mescit Ortaokulu, Subaşı Mahallesi 8 Derslikli Şehit Yavuz Ulutaş Çelikoğlu İlkokulu, Akçataş Mahallesi 8 Derslikli Karadere İlkokulu Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Nisan tarihinde yapılacak.

Kastamonu Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali açıldı!

Kastamonu Çatalzeytin Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Şehit Kadir Yıldız Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Kastamonu'da Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından restore ettirilerek şehit aileleri ve gazi derneklerine tahsis edilen Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı.

Kastamonu Seydiler’e Şehit Şerife Bacı Anıtı yapılıyor!

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı tarafından Seydiler’e yapılan Şehit Şerife Bacı Anıt Mezarı, Ocak ayının ilk haftasında tamamlanacak.

TOKİ Kastamonu Devlet Hastanesi ihalesi 21 Nisan'da yapılacak!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonulular' ın merakla beklediği 400 Yataklı Devlet Hastanesi Projesi' nin 21 Nisan 2014 Pazartesi günü ihale edileceğini açıkladı...

Kastamonu'da tarihi evde yangın çıktı!

Kastamonu'da çıkan yangında 3 katlı tarihi ev kullanılamaz hale geldi. Yavuz Selim Mahallesi'nde İnönü Polis Merkezi karşısındaki Bedriye Akgün'e ait 3 katlı tarihi evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

Şehit yakınları emlak vergisi öder mi?

Her sene iki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisinden kimi gayrimenkul sahipleri muaf tutuluyor. Peki, şehit yakınları emlak vergisi öder mi? Hangi şehit yakınları emlak vergisi ödemez?

Bayburt'ta Şehit Osman Villaları'nın temeli atıldı!

Projesi Bayburt Belediyesi tarafından hazırlanarak geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Şehit Osman Villaları için temel atma töreni düzenlendi. Bayburt’u kuşbakışı seyretme imkanı sunan Şehit Osman Tepesi’nde, ilk etapta 50 daire yapılacak..

THK'nın Kastamonu'da yer arayışları sürüyor!

Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu’da kurmak istediği havacılık okulları için yer sorununu çözmeye çalışıyor. Türk Hava Kurumu'nun, Kastamonu’da yer bulamazsa yatırımlarını Karabük veya Bartın illerine kaydıracağı belirtildi...

Şehit yakınları, dul ve yetimlere faizsiz konut kredisi müjdesi!

Resmi Gazete’de yayımlanan yönetmeliğe göre şehit aileleri ile harp veya vazife malullerinin veya vefatları halinde bunların aileleri faizsiz konut kredisi ile TOKİ tarafından konut sahibi olabilecekler

TOKİ, şehit yakınlarına faizsiz konut kredisi kullandıracak!

Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Başkan adayı Fatma Şahin, Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi'ni ziyaret ederek şehit yakınları ve gazilerle görüştü. Şahin, TOKİ'den faizsiz konut kredisi kullanabilmesine dair yönetmelikteki bilgileri de aktardı

Şehit ailelerine faizsiz konut kredisi yönetmeliği yenilendi!

Toplu Konut İdaresince, şehit ailelerine, harp ve vazife malulleriyle dul ve yetimlerine açılacak faizsiz konut kredisine ilişkin yönetmelik yeniden düzenlendi. Yönetmelik, Resmi Gazete 'de yayımlandı.

Kastamonu Şehit Aileleri ve Gaziler Evi Haberi

Kastamonu Şehit Aileleri ve Gaziler Evi

Kastamonu Belediyesi tarafından restore ettirilerek şehit aileleri ve gazi derneklerine tahsis edilen Şehit Aileleri ve Gaziler Evi açıldı.


Şehit aileleri ve gazi derneklerinin yer sorununu çözmek için bir süredir çalışmalar yürüten Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Hepkebirler Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan iki katlı binanın restorasyonunu tamamladı. Kastamonu Belediyesi Şehit Aileleri ve Gaziler Evi, Vali Mesut Yıldırım, Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ve Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın katılımıyla 19 Eylül Gaziler Günü programı çerçevesinde hizmete açıldı. Şehitler ve Gaziler Evi’nde, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şubesi’nin birlikte hizmet verecek.


Türkiye’de örnek teşkil eden binanın açılışında konuşan Vali Mesut Yıldırım, şehit aileleriyle gazilerin yer sorunu, hizmete açılan bina ile çözüldüğünü...