07 / 05 / 2024

kastamonu taşköprü kamulaştırma

kastamonu taşköprü kamulaştırma

Kastamonu ilinde yapılması planlanan Taşköprü TM - Hanönü Asya Madencilik İşletmeleri Enerji Nakil Hattı için acele kamulaştırma kararı bugün 29435 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Kırıkkale Keskin için kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili, Keskin ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bilecik Bozüyük için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili, Bozüyük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Karabük Safranbolu için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Safranbolu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Kırıkhan için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili, Kırıkhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ayvalık için acele kamulaştırma kararı!

Balıkesir ili Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kastamonu ve Sinop için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Sinop illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük Merkez için kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Karabük Eflani için acele kamulaştırma kararı!

Karabük ili, Eflani ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Karabük Eflani için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31537 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu İnebolu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu İnebolu ilçesinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Kastamonu İnebolu için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

kastamonu taşköprü kamulaştırma Haberi

kastamonu taşköprü kamulaştırma


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7969

Kastamonu İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ve ekli liste ile haritada adı, kamulaştırma bilgileri ve güzergâhı gösterilen enerji nakil hattının yapımı amacıyla söz konusu güzergâha isabet eden taşınmazlarda pilon yerlerinin mülkiyet şeklinde, hat emniyet sahalarının ise irtifak hakkı kurulmak suretiyle Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Maliye Bakanlığı (Özelleştirme İdaresi Başkanlığı)’nın 26/6/2015 tarihli ve 4122 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 13/7/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Ek için