15 / 05 / 2024

kastamonu thk

kastamonu thk

Türk Hava Kurumu (THK) Kastamonu’da kurmak istediği havacılık okulları için yer sorununu çözmeye çalışıyor. Türk Hava Kurumu'nun, Kastamonu’da yer bulamazsa yatırımlarını Karabük veya Bartın illerine kaydıracağı belirtildi...

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım!

Kastamonu Entegre’den Tataristan’a dev yatırım geldi. Ağaç ve orman ürünleri sektörünün lider oyuncusu olan Kastamonu Entegre, 13’üncü fabrikasını da Rusya’nın Özerk Tataristan Cumhuriyeti’nde faaliyete geçirdi.

Kastamonu Entegre Artfloor ile zemini sanatla buluşturuyor!

Orman ve ağaç ürünleri sektöründe 45 yıldır hizmet veren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, dünya kalite standartlarında üretilen laminat parke ürünü “Artfloor”la ahşabın doğal renklerini mekan zeminlerine taşıyor.

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'ne yardımcı doçent alacak!

Kastamonu Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi için Çevre Mühendisliği bölümüne yardımcı doçent alacak Kastamonu Üniversitesi, farklı fakülteler için on iki tane doçent ve yardımcı doçent arıyor...

Kastamonu'da çıkan yangında 2 katlı ahşap ev kül oldu!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde kundaklama şüphesiyle çıkan yangında iki katlı ev kullanılamaz hale geldi, söndürme çalışmalarına katılan kadının yaralandığı olayla ilgili ev sahibinin yeğeni gözaltına alındı.

Kastamonu Devlet Hastanesi 700 gün sonra tamamlanacak!

Kastamonu'ya yapılması planlanan 400 yataklı yeni devlet hastanesinin hafriyat çalışmaları başladı. Proje Müdürü Turgay Özen, yeni devlet hastanesinin 700 gün sonra tamamlanacağını ve Kastamonu halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Kastamonu'da 400 yataklı hastane, 700 günde tamamlanacak!

Kastamonu'ya yapılması planlanan 400 yataklı yeni devlet hastanesinin hafriyat çalışmaları başladı. Proje Müdürü Turgay Özen, yeni devlet hastanesinin 700 gün sonra tamamlanacağını ve Kastamonu halkının hizmetine sunulacağını söyledi...

Kastamonu'da icradan 2.2 milyon TL'ye satılık peynir fabrikası!

Kastamonu 1. İcra Dairesi; Kastamonu İli ,Merkez İlçesi, Gömeç Köyü, Dereağzı Mevkii'nde yer alan tarla ve üzerindeki peynir fabrikasını 2 milyon 245 bin 598,30 TL'den satışa sundu.

Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da elektrik kesintisi!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre; planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Kırıkkale, Kastamonu, Zonguldak ve Bartın'da 5 Eylül 'de bazı kesimlere elektrik verilemeyecek.

4.Kastamonu Ahşap Fuarı 28-31 Ağustos'ta!

Kastamonu’nun country ahşap mobilyaları, rotayı yurtdışına çevirdi. Vali Günaydın, "Kastamonulu firmalarla yaptığımız toplantılarda, country ahşap mobilyada, gelecek 5 yıl içinde, yurtiçi ve yurtdışına yaklaşık 5 milyon dolar ciro hedefleniyor" dedi

4.Kastamonu Ahşap Fuarı 28- 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek!

Ahşabın başkenti Kastamonu ’ da, ahşap kültürünün dünyaya tanıtılması için Kastamonu Valiliği ’ nin öncülüğünde 4.Kastamonu Ahşap Fuarı, 28 ile 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek...

Kastamonu Turistik Otel ve Yaşam Alanı Projesinde sona gelindi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş koltuğuna oturduğu andan itibaren bu zamana kadar geçen 4 aylık süreçte vaad ettiği projelerini hayata geçirmek için geri sayımı başlattı...

Kastamonu Entegre İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtacak!

Orman ve ağaç ürünlerinde Türkiye’nin en büyük üreticisi olan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, bu yıl 17’ncisi düzenlenen İntermob Fuarı’nda son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile yerini alacak.

Kastamonu Entegre yangına dayanıklı ahşap ürünleri ile fark yaratıyor!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yangına dayanıklı ve gelişmiş teknik özelliklere sahip Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ile mobilya ve iç dekorasyon dünyasında, tüketiciye güvenli ürün seçenekleri sunuyor.

kastamonu thk Haberi

kastamonu thk


Türk Hava Kurumu’nun Kastamonu’da yer arayışlarının devam ettiği öğrenildi.


Türk Hava Kurumu’nun (THK) Kastamonu’da kurmak istediği havacılık okulları için yer sorununu çözmeye çalışıyor. Eğer Türk Hava Kurumu, Kastamonu’da yer bulamazsa yatırımlarını Karabük veya Bartın illerine kaydıracağı belirtildi.


THK Genel Başkanlığı ile temasa geçen Karabük ve Bartın illeri, Kastamonu’da kurulması planlanan havacılık okullarının mümkün olmadığı taktirde kendi illerinde kurulması talebinde bulundu. Karabük ve Bartın illerinin yetkilileri bu konuda girişimlerde bulunarak, yoğun bir çalışma yürüttüğü öğrenildi.


Öte yandan THK Genel Başkanlığı, Bartın’ın talebini kentte havaalanı bulunmadığı için geri çevirdiği, ancak Karabük’te yapılması planlanan havaalanının hemen tamamlanması durumunda yatırımı buraya aktarabilecekleri cevabı aldıklarını belirtildi.


Ayrıca THK’nın havacılık okullarının kurulabileceği yer olarak Kastamonu Havalimanındaki eski TUREM binasını isteği doğrultusunda THK Şube Başkanı Atıf İğdirli’nin bunun üzerine yaptığı...