14 / 05 / 2024

Kastamonu TOKİ Evleri ne zaman teslim

Kastamonu TOKİ Evleri ne zaman teslim

Küre İlçesi’ne bağlı Camikebir Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden 108 dairelik TOKİ konutları yıl sonu teslim edilecek. İnşaat Mühendisi Selim Yılmaz, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor’’ dedi.

Kastamonu Seydiler TOKİ Evleri son başvuru günü yarın!

Kastamonu Seydiler TOKİ Evleri son başvuru günü yarın olarak belirlendi. 2+1 daire fiyatlarının 99 bin 798 TL'den başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kastamonu Seydiler TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Kastamonu Seydiler TOKİ Evleri başvuru bedeli 2+1'lerde için 2 bin TL olarak belirlendi. Toplamda 140 adet konut satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Kastamonu Seydiler Evleri fiyatları!

TOKİ Kastamonu Seydiler Evleri fiyatları 99 bin 798 TL'den başlıyor. Başvuru işlemlerinin 20 Mayıs 2016 tarihinde son bulacağı projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor.

TOKİ Kastamonu Merkez Evleri kura!

TOKİ Kastamonu Merkez Evleri kura çekilişi 26 Nisan 2016 tarihinde saat 10:00'da yapılacak. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kastamonu Seydiler TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kastamonu Seydiler Evleri başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 140 adet daireden oluşan TOKİ Kastamonu Seydiler projesinde konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Kastamonu Seydiler Evleri başvurusu!

TOKİ Kastamonu Seydiler Evleri başvurusu 21 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Toplamda 140 adet daireden oluşan TOKİ Kastamonu Seydiler projesinde konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Kastamonu Merkez TOKİ Evleri başvurusu!

Kastamonu Merkez TOKİ Evleri başvurusu 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği projede 200 adet daire emeklilere özel satışa çıkarılıyor.

TOKİ Kastamonu Merkez emekli başvuru koşulları!

TOKİ Kastamonu Merkez Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede başvurular 14 Mart 2016 tarihi itibariyle başlayacak. İşte TOKİ Kastamonu Merkez emekli başvuru koşulları...

Kastamonu Taşköprü TOKİ Evleri başvuru!

Kastamonu Taşköprü TOKİ Evleri başvuru işlemleri için son gün 31 Mart 2016. Ödeme seçenekleri arasında 180 ay veya 240 ay vade imkanı sağlanan projede 2+1 daireler yer alıyor.

Uşak Karahallı TOKİ Evleri!

Uşak Karahallı TOKİ Evleri için 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihine kadar devam edeceği projede 8 bin 344 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık!

Trabzon Zağnos TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüleceği projede aylık taksitler 948 TL'den başlıyor.

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık!

Muğla Kavaklıdere TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruların T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul edildiği projede aylık taksitler 345 TL'den başlıyor.

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri!

Manisa Salihli Durasıllı TOKİ Evleri başvuruları için son gün 30 Eylül 2015. Dairelerin 84,40 metrekare olarak tasarlandığı projede toplam 64 adet konut satışa sunuluyor.

Kastamonu TOKİ Evleri ne zaman teslim Haberi

Kastamonu TOKİ Evleri ne zaman teslim

Küre İlçesi’ne bağlı Camikebir Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden 108 dairelik TOKİ konutları yıl sonu teslim edilecek.

Yapım çalışmalarını sürdüğü dairelerle ilgili açıklama da bulunan İnşaat Mühendisi Selim Yılmaz, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor’’ diyerek şunları söyledi:

"Üst bloklarda 6, alt bloklarda 3 olarak devam eden çalışmalarda bir binamızın yüzde 90’ı tamamlanmış olup,diğer binaların iç kısım çalışmaları dediğimiz alçı,seramik çalışmalarının çoğunu da tamamladık. Dışarıda 4 binamız mantolanmış olup, 5 binamızın ise mantolanma çalışmaları devam etmektedir. İnşallah, kurban bayramına kadar binalarımızın iç ve dış çalışmalarını bitireceğiz.’’

İç ve dış çalışmalar sonrasında çevre düzenlemesinin kalacağını belirten Yılmaz; ’’Burada çevre düzenlemesi kalacak, nasip olursa bizim planımız yıl sonuna kadar evleri teslim etmek ’’ diye...