03 / 05 / 2024

kastamonu tosya satlık arsa

kastamonu tosya satlık arsa

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kastamonu Tosya'da bulunan iki adet sanayi bölgesi imar özelliğine sahip arsayı satışa çıkardı

Belediyeden kiralık 12 iş yeri!

Tosya Belediye Başkanlığı, Kastamonu Tosya'da yer alan 12 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 14 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

O ilde ucuz arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tosya Belediye Başkanlığı, Kastamonu Tosya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 16 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek.

O ildeki 8 arazi ve 2 arsa 8 taksitle satılıyor! Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Kastamonu Tosya Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Kastamonu ili, Tosya ilçesinde yer alan 8 arazi ve 2 arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Kastamonu Tosya'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman?

Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman? İşte Kastamonu Tosya TOKİ kura çekişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kastamonu Tosya TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ'nin Kastamonu Tosya projesi satışa çıktı.

Tosya Belediyesi, iş yerlerini kapatan esnaftan kira almayacak!

Kastamonu Tosya Belediyesi, pandemi döneminde kepenklerini indiren esnaftan kira ücreti almayacağını açıkladı. 

TOKİ'den Kastamonu Tosya'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Kastamonu İli, Tosya İlçesi Dilküşah Mahallesi (Tosya Dumlupınar Ortaokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı, Merkez İlçesi Saraçlar Mahallesi (Ceritoğlu İlkokulu) 12 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kastamonu Tosya kura sonuçları 8 Haziran 2020!

TOKİ Kastamonu Tosya kura sonuçları 8 Haziran 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kastamonu Tosya kura sonuçları 8 Haziran 2020 ve TOKİ 100 bin konut Tosya kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Kastamonu Tosya 2020 kura çekilişi bugün!

TOKİ Kastamonu Tosya 2020 projesinde yer alan alan 100 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Taşköprü'deki Kırık Barajı inşaatı TBMM'de!

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde inşaatı devam eden Kırık Barajı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kastamonu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Karabük'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

kastamonu tosya satlık arsa Haberi

kastamonu tosya satlık arsa

Milli Emlak, Kastamonu Tosya Sapaca Köyü'nde bulunan iki arsayı satmak üzere ihale düzenledi. İki arsanın ihalesi 30 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak.


Kastamonu Tosya Sapaza Köyü'nde 1726 parsel 2 bin 552 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsanın geçici teminatı 6 bin TL, toplam tahmini bedeli ise 30 bin TL olarak belirlendi. Arsanın imar özelliği sanayi bölgesi olarak belirtildi. Söz konusu arsanın ihalesi 30 Mayıs 2012'de saat 14:30'da yapılacak.


Sanayi bölgesi imar özelliğine sahip diğer arsanın büyüklüğü 8 bin 419 metrekare olarak belirlendi. Kastamonu Tosya Sapaca Köyü 1725 parselde bulunan arsanın ihalesi 30 Mayıs 2012 saat 14:00'te gerçekleşecek. Arsanın geçici teminatı 15 bin 200 TL, toplam tahmini bedeli ise 76 bin TL.


Detaylı bilgi için: http://www.milliemlak.gov.tr



Sinem...