02 / 05 / 2024

Kastamonu Vesta Mobilya

Kastamonu Vesta Mobilya

Vesta Mobilya, yeni tesis ile birlikte üretimde de yeniliğe gidiyor. Kastamonu Organize Sanayi Bölgesindeki yeni tesisine taşınan Vesta Mobilya, makine yatırımları ile üretim kapasitesini yüzde 40 artıracak...

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Entegre'ye Meksika'da büyük ilgi!

Ağaç bazlı panel sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, Meksika’da düzenlenen Uluslararası Mobilya Üretim ve Teknolojileri Fuarı’nda ürünlerini sergiledi.

Kastamonu Entegre yeni ürünü Evogloss’u tanıttı!

Ağaç ve orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin global oyuncusu Kastamonu Entegre, mobilya ve dekorasyonda yeni kombinasyonlar yaratan yeni ürünü Evogloss’u (High Gloss PVC Panel) sektörün beğenisine sundu.

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılacak!

Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Kastamonu Entegre Mebel Moscow'a katılıyor!

Eylül ayında Rusya’nın Tataristan Özerk Cumhuriyeti’nde açılışını gerçekleştirdiği dev üretim tesisi ile dikkatleri üzerine çeken Kastamonu Entegre, bu kez geniş ürün yelpazesiyle Rusya’nın en büyük mobilya fuarında boy gösterecek.

Kastamonu Entegre ayna parlaklığında mobilya kombinasyonları yaratıyor!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Glossmax High Gloss Levha ürünü ile mutfak, banyo, ev, ofis ve her türlü yüzey kaplamada modern, zarif ve ayna parlaklığında dekorasyon imkanı sunuyor.

Kastamonu Entegre yangına dayanıklı ahşap ürünleri ile fark yaratıyor!

Hayat Holding çatısı altında faaliyet gösteren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, yangına dayanıklı ve gelişmiş teknik özelliklere sahip Medepan-Fr ve Teknopan-Fr ile mobilya ve iç dekorasyon dünyasında, tüketiciye güvenli ürün seçenekleri sunuyor.

Kastamonu Entegre Zow İstanbul Fuarı'nda ürünlerini sergiledi!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, son trendleri yansıtan yeni ürün grupları ile bu yıl 6’ıncısı düzenlenen Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı, ZOW İstanbul’a damgasını vurdu.

Kastamonu Entegre, Rusya'daki yatırımı ile bölgenin ilgi odağı oldu!

Ahşap ve orman ürünleri ile anılan, kapı paneli üretiminde Avrupa’nın önde gelen şirketleri arasında yer alan Kastamonu Entegre, MEBEL Uluslararası Mobilya, Yan Sanayi ve Döşemelik Ürünler Fuarı’na katıldı...

Vesta Mobilya, makine yatırımları ile üretim kapasitesini artıracak!

Vesta Mobilya, yeni tesis ile birlikte üretimde de yeniliğe gidiyor. Kastamonu Organize Sanayi Bölgesindeki yeni tesisine taşınan Vesta Mobilya, makine yatırımları ile üretim kapasitesini yüzde 40 artıracak...

Mobilya sektörü, son 8 yılda ihracatta 5 kat artış yaşadı!

Devlet Bakanı Zafer çağlayan, mobilya  sektörünün en az 5 milyar doların üzerinde ihracat kapasitesine sahip olduğunu,  bu çerçevede 2023 yılı hedefini biraz daha artırılması gereken bir hedef olarak  gördüğünü söyledi

İstanbul Mobilya Fuarı 2011 CNR Fuar merkezinde açıldı!

İstanbul Mobilya Fuarı-2011 CNR Fuar merkezinde açıldı. Fuara katılan işbir yatak firmasının yeni ürünlerinin tanıtımını Fatoş Kabasakal yaptı  

Kastamonu Vesta Mobilya Haberi

Kastamonu Vesta Mobilya

Kastamonu Organize Sanayi Bölgesindeki yeni tesisine taşınan Vesta Mobilya, makine yatırımları ile üretim kapasitesini yüzde 40 artıracak. 


Nilşen İnşaatın markalan arasında yer alan Vesta Mobilya, yeni tesis ile birlikte üretimde de yeniliğe gidiyor. Şirketin geçmişi aslında 1984'te kurulan Nilşen Dershanesi ile başlıyor. Firma daha sonra 1996'da Nüşen İnşaat'ı kurarak bugün geldiğini noktanın temellerini atıyor. Mobilya sektöründeki faaliyetlerine Nilşen Mobilya ile başlayan şirket, 2004'te ise yoluna Vesta Mobilya ismi ile sürdürme karan alıyor. Firma o tarihten bu yana faaliyetlerine ağırlıklı olarak inşaat ve mobilya sektöründe devam ediyor. 


Geçmişten günümüze izledikleri yolu anlatan Nüşen İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Rahmi Şener, "Mobilya üretimimiz 1992'de modüler sistem mutfak, banyo imalatı ile başladı. 2001 yılında ise tesisimize yeni ithal makinelerin eklenmesi ile her türlü...