15 / 05 / 2024

Kastamonu yurdu hizmet alımı ihalesi sonuçları

Kastamonu yurdu hizmet alımı ihalesi sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 2014/43573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alımı ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleye 8 firma katıldı.

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Kastamonu Teknokent'in yeni binasının temeli atıldı! 

Kastamonu'da prefabrik binada hizmet veren Teknokent'in yeni binası için temeli atma işlemi gerçekleştirildi.

Kastamonu Atabey Konağı millet kıraathanesi oldu!

Kastamonu'da yer alan Atabey Konağı Kastamonu Belediyesi tarafından daha önce satın alınarak restore edilmişti. Tarihi konak, millet kıraathanesi olarak hizmet vermeye başladı.

Samsun Tekkeköy'e bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Tekkeköy Belediyesi Aşağıçinik hizmet binası bin kişilik kız öğrenci yurdu oluyor.

Kayseri OSB hizmet binası taşındı!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü hizmet binası riskli yapı olduğundan tahliye edildi. Yeni hizmet binasının yapımı hızla süren müdürlük, geçici olarak Kayseri OSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi – METEM – alanı içerisinde yer alan “Öğrenci Yurdu Binası”nın 1. Katında hizmet verecek.

Sakarya Geyve Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlandı!

Geyve’de Sarıgazi mahallesi yolunda Mayıs 2015 tarihinde yapımına başlanan 200 ortaöğrenim öğrencisine hizmet edecek öğrenci yurdu inşaatı tamamlanarak yeni eğitim öğretim sezonunda hazır hale getirildi.

Kastamonu Bozkurt'ta 24 kilometre yol yenilendi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 6 köyde toplam 24 kilometre yol ağı ikinci kat asfalt ile kaplandı.

TÜRGEV Mardin'de kız yurdu açıyor!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı, Mardin'de ilk kız öğrenci yurdunu açmayı planlıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,'' TÜRGEV Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu 250 kişilik olacak.'' dedi.

Kastamonu Cumhuriyet Meydanı ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı!

Kastamonu Taşköprü Belediyesince hayata geçirilen Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı Projesi tamamlandı. 80 araç kapasiteli otoparkta, bayram süresince trafiği rahatlatmak amacıyla ücretsiz hizmet verilecek.

TOKİ 10 ilde etüd raporu hazırlatılması hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Afyon imar planı değişikliğine esas jeolojik-jeoteknik etüd raporu ile Afyonkarahisar, Ankara, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hatay, İzmir, Kastamonu ve Yalova'da zemin etüdü raporları hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

KUZKA'nın Kastamonu'daki yeni binasının inşaatı başladı!

Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde faaliyet gösteren Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, potansiyel yatırımcılara hizmetlerini daha kaliteli ve modern ortamda sunmak amacıyla ihaleye çıktığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı.

Kastamonu Araç Devlet Hastanesi Mayıs'ta açılacak!

1953 yılından bu yana Araç halkına hizmet veren Kastamonu'daki Araç Devlet Hastanesi, 2016 Mayıs ayı içinde tamamlanmış yeni yüzüyle hastalarına kapılarını açacak.

Kastamonu yurdu hizmet alımı ihalesi sonuçları Haberi

Kastamonu yurdu hizmet alımı ihalesi sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 2014/43573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı hizmet alımı ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


Kuzeykent Mahallesi Alparslan Tiirkeş Bulvarı No:57 Kastamonu adresinde gerçekleştirilen ihaleye sekiz firma katıldı. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 


Yaklaşık maliyeti 75.000.00 TRY olan ihalede sekiz firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


Kastamonu Yurdu D ve E bloğu,sosyal tesisidari bina ve lojman bloğu deprem dayanımı ,güçlendirme projeleri. enerji performansı ve engelli öğrencilerle ilgili TS 9111 standartlarına uygun düzenlemelerin yapılması ve projelendirilmesi hizmeti için açılan ihalede sınır değer 75.000.00 TL olarak belirlendi. 


En yüksek teklifin 109.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 48.100,00 TRY verildi. 


DENGE MİM. MÜH. İNŞ. SAN. VE TİC. 

LTD. ŞTI. 54.950.00 TRY ile kazanan taraf...