02 / 05 / 2024

kaşüstü Sheraton otel kat izni

kaşüstü Sheraton otel kat izni

Trabzon’un Kaşüstü mevkiinde dünyaca ünlü 5 yıldız Sheraton Otel’i yapacak olan Dubaili Armana Grubun az kat izni verildiği için projeyi hayata geçirmekten vazgeçtiği iddia edildi. Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise iddiaları yalanladı.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022?

Ev tapusu eğer mülk sahibinin üstüne değilse, durum tapuya gidilerek çözüme kavuşturulmalıdır. Peki Ev tapusunu üstüne almak kaç para 2022? İşte detaylar!

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2022? 65 yaş üstü maaşı kaç ayda bir alınır?

Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2022? 65 yaş üstü maaşı kaç ayda bir alınır? soruları vatandaşlar tarafından yanıt aranmaktadır. İşte merak edilen o yanıtlar…

Mini Clubman fiyatları kaç lira? Olağanüstü donanımlı ve çok yönlü! İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

En çok tercih edilen otomobillerden biri olan Mini Cooper Clubman Temmuz ayı fiyatları merakla araştırılıyor. Peki olağanüstü donanımlı ve çok yönlü olan Mini Clubman fiyatları kaç lira? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

TOGG üst yöneticisi yeni çıkacak araçla ilgili fiyat açıklaması yaptı! Araç kaç liradan satılacak

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili TOGG'un 2023 Mart ayında pazara çıktığında kaç liradan satılacağı merak ediliyor. TOGG üst yöneticisi Gürcan Karakaş, aracın fiyatının nasıl şekilleneceğini ilk kez açıkladı.

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Doğu Karadeniz’de konut satışları yeniden canlandı!

Pandemi süreci ile Trabzon konut piyasasına yabancı ilgisi düşerken düşük faiz oranları özellikle Çukurcayır, Kaşüstü, Söğütlü ve Beşirli gibi yeni yapılaşmanın olduğu bölgelerde talebin arttığı kaydediliyor.

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

Trabzon'da 18.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Trabzon İli, Yomra İlçesi, Kaşüstü Mahallesi, Yalı Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 18 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trabzon Aurum Hotels icradan 18.2 milyon TL'ye satılıyor!

Trabzon İcra Dairesi, Trabzon ili Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde bulunan Aurum Hotels'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 18 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı yıkıldı!

Fatih'te, Bizans dönemine ait İrine Kulesi'nin bitişiğinde bulunan tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından balyoz kullanılarak yıkıldı.

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

kaşüstü Sheraton otel kat izni Haberi

kaşüstü Sheraton otel kat izni

Trabzon’un Kaşüstü mevkiinde Dubaili Armada Grup tarafından yapılması planlanan 5 Yıldızlı otel ve kongre merkezi ile ilgili somut bir adım atılmaması çeşitli iddiaların ortaya atılmasına neden oluyor. Anlaşma gereğince Dubaili Armana Grup’a daha fazla kat izni verilmişti. Ancak daha sonra yenilenen imar planında daha düşük emsalde imar hakkı verildiği için Dubaili yatırımcaların projeyi hayata geçirmekten vazgeçtiği iddia edildi. Armana Grubun, otel ve kongre merkezi projesinden vazgeçtiği yönünde ki iddialara cevap veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, “Bu iddialar doğru değil. Sadece şirket değişikliğine gidildi. Kurulan şirket de Armana Grubundur. Başkasının değil. Projeleri geldi. GED raporu bekleniyor. Yok düşük emsal verilmiş, kat düşürülmüş böyle bir şey yok. Zaten onun imar yetkisi Büyükşehir’de değil. Yomra Belediyesindedir” diye konuştu.


Karadeniz'de Son...