21 / 05 / 2024

kat bahçeli daireler

kat bahçeli daireler

Ağaoğlu Şirketler Grubu, enerji kaynaklarındaki azalmaya bağlı olarak, insanların çevre ve yeşil bilincinin giderek arttığı bir noktada, yeşil bina konseptinin kaçınılmaz bir hal aldığını açıkladı

Bahçeli konutlara pandemi piyangosu!

Bahçeli konutlara olan rağbet, Kovid-19 salgınında zirveye çıktı. Son 1.5 senede daha büyük, balkonlu ve müstakil bahçeli konut satışları uçuşa geçerken, bu evlerin fiyatları diğer konutlara göre 2 kat arttı. 

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli atıldı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan Nehri üzerinde yaptırılacak olan "Devlet Bahçeli Köprüsünün" temel atma törenine katıldı.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta atılacak!

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yapmayı vaad ettiği 6 büyük projesinden biri olan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı ile atılacak.

Selective Port'ta bahçeli daireler 413 bin 200 liraya!

Selective Port'ta 2+1 bahçeli daireler için sadece 3 bin 060 lira peşinat ve 2016 yılı boyunca her ay sadece 3 bin 60 lira düşük taksitle ev sahibi olabiliyor.

Selective Port'ta 2+1 bahçeli daireler 3 bin 60 lira taksitle!

Selective Port'ta, kampanya dahilinde, 2+1 bahçeli daireler 413 bin 200 liradan, 3+1 daireler 462 bin 270 liradan ve 4+1 daireler 706 bin 080 liradan başlayan indirimli fiyatlarla satılıyor.

Elysium Soul Beyoğlu'nda 1+1 bahçeli daireler 979 bin TL!

Elysium Soul Beyoğlu projesinde 1+0, 1+1, 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksleri yer alıyor. 6 bin 610 metrekare alan üzerinde yayılan proje Ofton İnşaat imzasını taşıyor.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evlerinde 365 gün Ege tatili!

Sinpaş GYO ’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Ege Yakası'nda bahçeli ve teraslı dairelere özel ödeme planı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'un İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, yeni satışa sunulan bahçeli ve teraslı daireler de özel ödeme planı ile Ege sevenleri bekliyor.

Ege Yakası Atakent'te sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı daireler!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Narlife'ta 705 bin TL'ye bahçeli daire!

Uygun peşinatlar ve yarısı teslimde ödeme avantajıyla 705 bin TL ile 967 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan bahçeli daireler, 2015 yazını kendi bahçesinde geçirmek ve doğa içinde bir yaşama sahip olmak isteyen sakinlerini bekliyor.

Salih Kuzu: Asmalı Bahçeler ile herkes bahçeli ev sahibi olacak!

Bahçeşehir'deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler'i satışa çıkaran Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, bahçeli evler konusunda akla gelen ilk firma olacaklarını dile getirdi

Dekar Asmalı Bahçeler Konutları!

Dekar Asmalı Bahçeler Konutları 650 daireden meydana geliyor. Dairelerin 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon bahçeli daireler bulunuyor.

kat bahçeli daireler Haberi

kat bahçeli daireler

Ağaoğlu Şirketler Grubu, bu yıl çevreci faaliyetlerini daha da hızlandırma yo¬lunda kollan sıvadı. Ağaoğlu, söz konusu yolda kendi konseptlerini ön plana alan, tü¬ketici ihtiyaçlarını ve beklentilerine göre projeler tasarlamayı kendine misyon edinen bir hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.Bu alanda İstanbul Ataşehir' de gerçekleştirdiği My Tovverland, Ağaoğlu'nun gerçekleştir¬diği en önemli projelerinden biri. Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu, My Towerland'da toplam proje içinde yüzde 87'lik kısmın yeşil ana ayrıldığını bildirdi. Türkiye’deilk kez enerji ihtiyacının tamamım temiz enerjiden sağlayacaklarım belirten Grup, My Tovverland projesiyle bu konsepti başlattık-larını, bunun Türkiye için çok önemli bir sosyal sorumluluk olduğunu ifade etti.


Farkındalık oluşturacak


Ağaoğlu Şirketler Grubu, toplam 2535 dairenin bulunduğu ve yüzde 100 temiz enerji kullanılan 11 bloğun yer aldığı ve her biri müstakil kat bahçeli...