19 / 05 / 2024

Kat Gayrimenkul A.Ş

Kat Gayrimenkul A.Ş

Mehpare Evrenol, Can Evrenol ve Mete Evrenol, Yüksek Mühendis Mimar Alp Malik Evrenol'un vefatı sonrasında ilgi ve yardımlarda bulunanlara teşekkür ilanı yayınlattı...

Kan donduran gerçek bilirkişi raporunda ortaya çıktı: O binayı 6 kat izni ile 12 kat inşa etmişler!

Diyarbakır'da asrın felaketi olarak belirtilen depremlerde yıkılması sonucu 48 kişinin hayatını kaybettiği Sözel Apartmanı'nın 6 kat izin ile 12 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı.

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kat Gayrimenkul Emlak Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Hakan Avucan tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

İBB'nin 'Silivri 8 kat imar' açıklamasına Esra Boğazlıyan'dan yanıt!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri KİPTAŞ arazisi imar durumu hakkında açıklama yaptı. İBB, araziye 12 katlı binalar yapılmasıın söz konusu olmadığını, yapılacak projenin  6-8 kat olmasını planlandığını açıkladı. 

Irak'tan Türkiye'ye "imar çalışmalarına katılma" çağrısı!

Irak, Türkiye'ye "terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan bölgelerin yeniden inşasına katılması" çağrısı yaptı. 

Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul satışa çıkıyor!

15 Temmuz'dan sonra inşaat faaliyetleri duran ve TMSF'nin kayyum olarak atandığı Dumankaya'nın 16 projesindeki 203 gayrimenkul açık artırma usulü ile satışa çıkıyor. Gayrimenkuller Eskidji tarafından 26 Eylül'de satışa çıkarılacak.

TTA Gayrimenkul AŞ’nın bazı taşınmazlarının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, Sümer Holding AŞ ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı, Çanakkale, Afyonkarahisar, Adana ve İzmir'deki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Çanakkale Gelibolu'da arsa fiyatları 2 yılda 4 kat arttı!

Çanakkale Boğazı Köprüsü güzergahındaki Gelibolu ilçesi, gayrimenkul açısından altın çağını yaşıyor. İlçede, son iki yıl içinde imarlı arazilerin fiyatı dört kat arttı. İstanbullu yatırımcılar arayış içine girerken, arsa sahipleri beklemeyi tercih ediyor.

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı!

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı.

Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul açıldı!

Emlak sektöründeki ofis açılışları ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu ailesine yeni bir katılım daha gerçekleşti. Brokerlığını Nuran Şener’in yapacağı Emlak İstasyonu Ufuk Gayrimenkul, İkizçay Mah. Plaj Cd. No:19/1 Akçay’da açıldı.

Niğde İl Özel İdaresi 788 gayrimenkulü satışa çıkarttı!

Mülkiyeti Niğde İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkezinde 220, Bor’da 144, Çamardı’da 66, Altunhisar’da 113, Çiftlik’te 21, Ulukışla’da 224 parsel olmak üzere toplam 788 parsel gayrimenkul açık teklif usulü ile satışa çıkartıldı.

TTA Gayrimenkul 3 ilde 3 gayrimenkulü satışa çıkardı!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü, Aydın, Erzincan ve Nevşehir'de bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin son teklif verme tarihleri 29 Aralık 2015 olarak belirlendi.

Kat Gayrimenkul A.Ş Haberi

Kat Gayrimenkul A.Ş

Mehpare Evrenol, Can Evrenol ve Mete Evrenol, 8 Haziran 2012 tarihinde vefat eden Yüksek Mühendis Mimar Alp Malik Evrenol'un vefatı sonrasında ilgi ve yardımlarda bulunan Avni Çelik, Sinpaş, Saf Gayrimenkul A.Ş, Kat Gayrimenkul A.Ş, Ottoman Gayrimenkul A.Ş ve Seranit A.Ş ailesine teşekkür ilanı...