28 / 04 / 2024

katar islami banka bank asya stratejik ortaklık görüşmeleri

katar islami banka bank asya stratejik ortaklık görüşmeleri

Asya Katılım Bankası A.Ş., Katar'ın en büyük İslami bankası olan Qatar Islamic Bank (QIB) ile stratejik ortaklık kurulması amacıyla münhasır görüşmelere başladığını açıkladı. Gelişmeler ile ilgili bilgiler paylaşılacak...

Katar'dan Şükrü Saracoğlu Stadı'na 100 milyon dolar teklif!

Şükrü Saracoğlu Stadı’nın isim hakkı için 10 yıllık anlaşma yapmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi; Katar’lı bir banka ile görüşüyor. Katarlı bankanın Sarı-Lacivertliler’e 10 yıl için toplamda 100 milyon Dolar’lık bir teklif sunduğu öğrenildi.

Katar Havayolları, Sabiha Gökçen'den her gün uçacak!

Katar'ın ulusal havayolu şirketinden yapılan açıklamada, haftada 4 gün düzenlenen Doha- İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarının, artan talep nedeniyle, 26 Ekim'den itibaren haftanın her günü yapılacağı duyuruldu.

Halkbank, Sırp Cacanska Banka AD'ye talip oldu!

Halkbank, Sırp Cacanska Banka AD' ye talip oldu. Dev bankaların da teklif sunduğu Cacanska ' nın 385 milyon dolar aktif büyüklüğü ve 390 çalışanı var...

Divan Pastaneleri Katar'da ilk pastanesini 2015 yılında açacak!

Divan Pastaneleri, Ortadoğu’da büyümek için kolları sıvarken, üretim kapasitesini dört katına çıkartmak için de düğmeye bastı. Firma, Katar’da Almana Grup’la yaptığı franchise anlaşması sonrasında ilk pastanesini 2015 yılında açmaya hazırlanıyor...

Vekon Katar'da katlanır konteynerden işçi kampı kurdu!

Vefa'nın markası Vekon, 2022 Dünya Kupası organizasyonu nedeniyle altyapı ve üstyapı inşaatlarının hız kazandığı Katar'da 1.092 tane Vekonaas Katlanır Konteynerden oluşan işçi kampı kurdu.

Konut kredisinin tamamını veren banka var mı?

Konut kredisi ile nakit parası olmayan ancak ev sahibi olmak isteyen kimseler, uzun vadede düşük faiz oranları ile ev sahibi olabiliyor. Peki, konut kredisinin tamamını veren banka var mı?

Divan Pastaneleri'nin ilk yurtdışı şubesi Katar'da açılacak!

Divan Grubu, otel işletmeciliğiyle başladığı yurtdışı açılımlarına pastanelerle devam ediyor. Grup, Divan Pastaneleri'nin ilk şubesini Almana Grup ile yapılan iş ortaklığı sonucunda 2015'te Katar'da açmaya hazırlanıyor...

Banka ipoteği nasıl kaldırır?

Mevcut veya ileride açılacak kredilerin teminatını oluşturmak için, belirli bir taşınmazın teminat gösterilmesine ipotek deniyor. Peki, borcu biten evin üzerinden banka ipoteği nasıl kaldırır?

Yunanistan'da Zakynthos sahili 9 milyon euro'ya Katar Emiri'ne satıldı!

Yunan basınında yer alan habere göre, 407 kilometrekarelik adanın 60 kilometrekarelik kısmının sahibi olan Zakynthos’un köklü bir ailesi, bu araziyi koltuğunu oğluna devreden Katar Emiri, Hamid bin Halife el-Tani’ye ait şirkete sattı...

Katar, Gazze'nin yeniden imarı için 5,4 milyon dolar tahsis edecek!

Katar Yardım Derneği 'nin İsrail'in pazartesi gününden bu yana Gazze 'ye düzenlediği saldırılarda yıkılan evlerin yeniden imarı için 5,4 milyon dolarlık yardımda bulunacağı bildirildi.

Gökhan Genç: Banka faiz oranları beklenildiği gibi düşmeyecek!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul Proje Satış Müdürü Gökhan Genç, banka kredisi faiz oranlarında beklenen gelişmelerden bahsetti...

Katar Al Rayyan Yolu yapımını Anel Elektrik yapacak!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Katar Al Rayyan Yolu yapımını Anel Elektrik yapacak.

Türkiye'de en çok banka şubesi Ankara Çankaya'da!

Türkiye'de en çok banka şubesi açık ara Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün de yer aldığı Çankaya'da, kişi başına en çok ATM ise önemli turizm merkezleri Muğla ve Antalya ilinde bulunuyor.

katar islami banka bank asya stratejik ortaklık görüşmeleri Haberi

katar islami banka bank asya stratejik ortaklık görüşmeleri


Asya Katılım Bankası tarafından yapılan açıklama şöyle:


Asya Katılım Bankası A.Ş. Katar'ın en büyük İslami bankası olan Qatar Islamic Bank (QIB) ile stratejik ortaklık kurulması amacıyla münhasır görüşmelere başlamıştır. Bu görüşmeler, QIB'nin Bank Asya'da stratejik ortak olması amacıyla yapılmaktadır. Ortaklık tesis sürecinin yasal izinlerin alınması ile birlikte kısa süre içerisinde neticelendirilmesi planlanmaktadır. 


Gelişmeler ile ilgili olarak kamuoyu...