25 / 05 / 2024

Katar RAF İHH Çocuk Yaşam Merkezi

Katar RAF İHH Çocuk Yaşam Merkezi

990 Suriyeli yetim çocuğun misafir edileceği Katar RAF & İHH Çocuk Yaşam Merkezi hızla tamamlanıyor. Proje, Hatay-Reyhanlı'da sona erdiğinde dünyanın en büyük yetim komplekslerinden biri olacağı belirtiliyor.

Reyhanlı RAF-İHH Çocuk Yaşam Merkezi açıldı!

İHH ve Katar RAF ortaklığıyla Reyhanlı'da 100 dönüm araziye inşa edilen, Suriyeli 990 yetim çocuğun kalabileceği "Çocuk Yaşam Merkezi" hizmete açıldı.

Suriye İdlib'te yaşam köyü inşa ediliyor!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Katar yardım kuruluşu Raf'ın işbirliğiyle Suriye'nin İdlib kentinde "yaşam köyü" inşa ediyor.

Katar RAF, Gazze'de 15 evi yeniden inşa etti!

Katar RAF yardım kurumunun, İsrail saldırılarında evi yıkılan Gazzeliler için geliştirdiği proje kapsamında inşa edilen 15 ev sahiplerini buldu.

Hatay'da Suriyeli çocuklar için yapılan yaşam merkezi Eylül'de açılacak!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile İnsani Yardım Vakfı ve Katar Raf kuruluşlarının iş birliğiyle Suriyeli kimsesiz çocuklar için yaptırılan yaşam merkezi eylül ayında hizmete girecek.

Reyhanlı Çocuk Yaşam Merkezi'nin yapımında sona gelindi!

990 Suriyeli yetim çocuğun misafir edileceği Katar RAF & İHH Çocuk Yaşam Merkezi hızla tamamlanıyor. Proje, Hatay-Reyhanlı'da sona erdiğinde dünyanın en büyük yetim komplekslerinden biri olacağı belirtiliyor.

Hatay'da Minik Kalpler Yetim Köyü'nün temeli atıldı!

Hatay Reyhanlı'ya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteğiyle İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Katar RAF Hayır Kurumu tarafından 1560 Suriyeli yetim çocuğun barınacağı Minik Kalpler Yetim Köyü yapılıyor.

Reyhanlı Minik Kalpler Yetim Köyü'nün temeli atıldı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Katar RAF ROTA Hayır Kurumu iş birliğiyle bin 560 Suriyeli yetim çocuğun barınacağı Minik Kalpler Yetim köyünün temeli atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'ın Türkiye’deki yatırımları artacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a yaptığı resmi ziyaret kapsamında Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad El Sani ile Emirlik Divanı'nda gerçekleştirdiği baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından konakladığı otele geçti.

Erdoğan Katar'da Türk Çarşısı'nın temelini attı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim, Doha'da Türk ve Katar firmalarının ortaklığında yapılacak Türk çarşısının temel atma törenine katılarak ilk harcı döktüler.

Katar'ın Türkiye’deki yatırımları artacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a yaptığı resmi ziyaret kapsamında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar'ın, Türkiye’deki reel yatırımlar noktasında hassasiyetlerinin daha da artacağını da görüyorum” dedi.

Üsküdar Belediyesi'nden Cami ve İnsan fotoğraf yarışması!

Üsküdar Belediyesi, kültür ve sanat projelerine fotoğraf yarışması ile bir yenisini daha ekledi. ‘Cami ve İnsan’ konulu fotoğraf yarışması ile her yıl 1- 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler Haftası Üsküdar'da farklı yaşanacak.

Katar Havayolları, Sabiha Gökçen'den her gün uçacak!

Katar'ın ulusal havayolu şirketinden yapılan açıklamada, haftada 4 gün düzenlenen Doha- İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarının, artan talep nedeniyle, 26 Ekim'den itibaren haftanın her günü yapılacağı duyuruldu.

Wilo 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda son başvuru tarihi yaklaşıyor!

“WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda geri sayım başladı. Konusu, “Suya Yön Verenler” olarak belirlenen, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada son başvuru tarihi 13 Eylül 2014.

Katar RAF İHH Çocuk Yaşam Merkezi Haberi

Katar RAF İHH Çocuk Yaşam Merkezi

İHH 990 Suriyeli yetim çocuğun misafir edileceği yaşam merkezinin tanıtım videosunu yayınladı. İHH'nın sosyal medya hesabında paylaşılan videoda "990 Suriyeli yetim çocuğumuzu misafir edeceğimiz Katar RAF & İHH Çocuk Yaşam Merkezi hızla tamamlanıyor. Proje, Hatay-Reyhanlı'da sona erdiğinde dünyanın en büyük yetim komplekslerinden biri olacak' ifadesi kullanıldı.



Yeni...