07 / 05 / 2024

Katarlı Şeyh Thani Marmaristeki oteli

Katarlı Şeyh Thani Marmaristeki oteli

Marmaris'teki beş yıldızlı oteline gelen elektrik faturasına itiraz eden Katarlı Şeyh Thani, davayı kazandı. Şeyh, 3 yıl geriye dönük olarak 248 bin 400 lira kayıp kaçak bedelini aldı

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Twins Thani Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Twins Thani Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Kadriye Mesken  tarafından kuruldu.

Bakan Kurum'dan Kanal İstanbul'la ilgili şok açıklama! Katarlılar ne kadar yer aldı?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Katarlıların Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldığını açıkladı. Peki Katarlılar Kanal İstanbul'dan ne kadarlık alan aldı?

Galatasaray Adası'na Katarlı talip!

Galatasaray Adası için Mart'ta tahliye kararı verilmişti. O tarihten bu güne Su Ada boş kaldı. Pek çok talipli Galatasaray Adası'nın kapısını çalıyor. Alınan bilgilere göre Mandarin Türkiye'nin ortaklarından Katarlı Alfardan Holding, adanın en istekli taliplerinden oldu.

Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilecek!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde 28 konut inşa edilmesini öngören anlaşmanın yapıldığını dile getirdi. 

Muğla Bodrum'daki sit arazisi Katarlılara satılacak iddiası!

Muğla Bodrum'a bağlı Ortakent Mahallesi’nde daha önceden 3. Derece Doğal Sit Alanı olarak tescillenen, fakat pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile imara açılan 1.1 milyon metrekarelik arazinin Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin yurt inşaatı durdu mu?

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile yeni devlet hastanesi arasındaki arazide  inşaatına başlanan yurt yapımının durduğu iddia edildi.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Gayrimenkul ve inşaata gelen Katarlı firma sayısı 45’e ulaştı!

Son 5 yılda 30 firma daha geldi, Türkiye’de faaliyet gösteren Katarlı gayrimenkul firmalarının sayısı 45’e çıktı...

Katarlılara arazi satma vaadiyle 40 milyon liralık vurgun!

Ankara'da "Çiftlik Bank" benzeri yapılanmayla dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı. Dolancırıcılar arazileri yüksek karla Katarlılara satacaklarını söyleyerek 20 kişiyi yaklaşık 40 milyon lira dolandırdı...

Katarlılar Türkiye'den 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı!

Katarlılarının Türkiye’den aldığı gayrimenkullerin Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Kanal İstanbul güzergâhında bulunan arazisi ile sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Katarlılar, AKP döneminde Türkiye’den toplamda 795 bin metrekare büyüklüğünde toprak aldı.

Hotel Les Ottomans'a Katarlılar talip oldu!

Ünal Aysal'ın şirketinin, banka borcu yüzünden icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'a, Katarlılar talip oldu….

Katarlılar Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Özer, "Katar, Türkiye'de en kısa sürede en hızlı yatırım yapan ülkelerden biri. Katarlıların Türkiye'de şu anda 22 milyar dolar doğrudan ve dolaylı yatırımı var." diye konuştu.

Katarlı Şeyh Thani Marmaristeki oteli Haberi

Katarlı Şeyh Thani Marmaristeki oteli

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde Katar Şeyhi'nin sahibi olduğu 5 yıldızlı otel, avukatları Yüksel Dönmez aracılığıyla elektrik dağıtım şirketi AYDEM'e açtığı davayı kazanarak, yasal faiziyle birlikte geriye dönük toplam 248 bin 400 liralık kayıpkaçak bedelini geri aldı. Kendi villasına gelen kayıp-kaçak bedeli için başlattığı hukuk mücadelesini de kazanan avukat Dönmez, herkesi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak haklarını aramaya davet etti. Yüksel Dönmez, Katar Kraliyet Ailesi Üyesi Şeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Otel'ine, AYDEM Elektrik Dağtım Şirketi tarafından alınan kayıp kaçak bedelinin geri ödenmesi için dava açtı. Otelin bağlı bulunduğu Güney Yıldızı Otelcilik Tur ve Ticaret Limitet Şirketi adına Muğla 2'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan davada karar çıktı. AYDEM'in aldığı kaçak kayıp bedelinin haksız olduğuna hükmeden mahkeme, otele...