04 / 05 / 2024

Kate Moss Bodrumda nerede kalıyor

Kate Moss Bodrumda nerede kalıyor

Bütün yazı Bodrum'da geçiren Naomi Campbell, top model arkadaşı Kate Moss'u da Bodrum hayranı yaptı. Maça Kızı Otel'e yerleşen Moss, satın almak için Türkbükü Hebil Koyu'nda Naomi ile birlikte iki gün boyunca taş ev aradı.

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

Kate Winslet Chelsea’deki evini satışa çıkardı!

Hollywood yıldızı Kate Winslet daha önce kiraya verdiği Chelsea’deki penthouse’unu satıyor. Winslet evi için 5.69 milyon dolar istiyor. 

Binalarda birleştirilen daireler tek tapuya dönüşür mü?

Posta yazarı Tamer Heper, '24 daire olarak projelendirilen binada 2 daire birleştirilerek 22 daireye düşürüldü. Zemin ve bodrumda da 11 tapulu dükkan, 4 dükkana dönüştürüldü. Kat maliki 22+11=33 mü olur yoksa 26 mı?' sorusunu cevapladı.

Moss Girişim Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Girişim Turizmcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Er tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü mimarlar üniversite öğrencileriyle bir araya geliyor!

Dünyaca ünlü mimarlar Eric Owen Moss, Hashim Sarkis ve Ian Ritchie İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencileriyle web konferansında bir araya geliyor.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

İmar barışı başvuruları 4 ay uzatılsın!

Yeniden İnşa Derneği (YENİDER) Genel Başkanı Eşref Küçükateş, imar barışı başvuruları ve ödeme süresinin 4 ay uzatılması gerektiğini söyledi. Küçükateş, uygulamada vatandaşlara kolaylık için taksitlendirme sisteminin getirilmesi gerektiğini belirtti.

Moss Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moss Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Akman tarafından kuruldu. 

Kate Moss evini Türkiye'den döşedi!

İngiliz model Kate Moss, evinin dekorasyonu için Türkiye'yi tercih etti. Bodrum'da detoks kampına giren model İngiltere'deki yeni evi için Türk tasarımcılarından alışveriş yaptı.

İşte Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi!

ABD’li mankenlerden Kate Upton, nişanlısı Justin Verlander ile Beverly Hills’te 5.25 milyon dolara malikane satın aldı. İşte, Kate Upton'ın 5.25 milyon dolarlık malikanesi...

'Her daireye otopark' konusunda çok sıkı denetimler geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: " Bodrumda iki kat daha yapıldığında emsalden saymayacağız. Bahçe mesafelerinin içerisini otopark olarak düzenlediğinde onları emsalden saymayacağız. İki bina birleştiğinde tamamıyla altlarını otopark yaptıklarında emsalden saymayacağız. " dedi.

Kate Upton, Beverly Hills’ten 5.5 milyon dolara malikane aldı!

ABD’li mankenlerden Kate Upton, nişanlısı Justin Verlander ile ABD’nin en zenginlerinin yaşadığı Beverly Hills’te bir aşk yuvası satın aldı. 5.5 milyon dolarlık malikanede havuz, tenis kortu ve sauna da var.

İşte Kate Moss'un 11.5 trilyon TL'lik evi!

Dünyaca ünlü model Kate Moss'un iç mimarisini kendisinin üstlendiği evi görüntülendi. Bedeli 2.5 milyon Sterlin yani 11.5 Trilyon TL olan lüks ev için her ayrıntı düşünüldü.

Kate Moss Bodrumda nerede kalıyor Haberi

Kate Moss Bodrumda nerede kalıyor


Bütün yazı Bodrum'da geçiren Naomi Campbell, top model arkadaşı Kate Moss'u da Bodrum hayranı yaptı Üç hafta aradan sonra Bodrum'a tekrar gelen Naomi'nin yanında Kate Moss'u da getirdiği ortaya çıktı. Maça Kızı Otel'e yerleşen Moss, satın almak için Türkbükü Hebil Koyu'nda Naomi ile birlikte iki gün boyunca taş ev...