04 / 05 / 2024

katlı otopark yapım işi

katlı otopark yapım işi

Bağcılar Belediye Başkanlığı'ndan: Katlı otopark yapım işi 30 Nisan 2013 tarihinde ihale edilecek

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

İstanbul'un ilk 7 katlı otoparkı kapatıldı! Bakın yerine ne yapılacak...

İstanbul Karaköy'de konumlanan, kentin ilk katlı otoparkı olma özelliğini taşıyan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 7 katlı otopark, bu gece itibarıyla hizmete kapatıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu otopark yerine ne yapılacağını duyurdu.

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

İstanbul Karaköy Katlı Otoparkı yıkılıyor!

İstanbul ilk çok katlı otopark olma özelliğine sahip 45 yıllık Karaköy Otoparkı için yıkım kararı alındı. 

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Ayder'de dağın içine otopark mı yapılacak? Murat Kurum'dan iddialara yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder'de dağın içine katlı otopark yapılacağı iddialarına yanıt verdi...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Arnavutluk'a afet konutu yapımı iş birliği sözleşmesi imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, Arnavutluk Laç kentine inşa edilecek 522 konut, 37 ticari ünite ile 375 araçlık kapalı otopark inşaatlarını içeren "Afet Sonrası Konut Yapımı Alanında İşbirliği Sözleşmesi"ni imzaladı. 

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Fatih Gedikpaşa Katlı Otoparkı yenilenecek!

İBB Gedikpaşa Katlı Otoparkı'ndaki statik çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak güçlendirme ya da yenileme çalışması yapılacak.

Trabzon'un yeni katlı otoparkı 2020'de tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentin otopark sorununun giderilmesine önemli ölçüde çözüm bulacağını söylediği katlı otoparkın Nisan 2020’de açılacağını müjdeledi.

katlı otopark yapım işi Haberi

katlı otopark yapım işi

Bağcılar'da 2 milyon 892 bin lira muhammen bedelle otopark yapım işi ihale edilecek, 30 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihalede gayrimenkulün geçici teminat bedeli 1.800 lira olarak belirlendi. Otopark 30 yıl süre ile kiraya verilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için