19 / 05 / 2024

kavacık 3M Müşteri İnovasyon Merkezi açılış

kavacık 3M Müşteri İnovasyon Merkezi açılış

3M, 4 milyon dolarlık Ar-Ge yatırımlarının parçası olan Müşteri İnovasyon Merkezi'ni İstanbul'da açtı. 3M Ar-Ge'den sorumlu Uluslararası Başkan Yardımcısı Joe Liu, inovasyonu kültüre gömülü hale getirdiklerini söyledi.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Artık ev sahibi istediği saatte müşteri getiremeyecek!

Kiracı ve ev sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara "satılık konutu alıcıya gösterme" de taşındı. Ankara'da meydana gelen olayda arabulucu, yüksek yargı kararları kapsamında konut malikinin istediği saatte müşteri getirmesini kişinin özel hayatına müdahale olarak değerlendirdi.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Kanal İstanbul'a müşteri bulunursa bu yıl başlayacak!

Kanal İstanbul Projesi'nin maliyetinin yaklaşık 15 milyar dolar olduğunu söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Kanal İstanbul'a müşteri bulunamaması durumunda, kendi imkanlarımızla 2019 içerisinde start verme hedefimiz var" dedi.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi açıldı!

Koz Endüstri ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi 200 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 

Kula Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'nin çehresi değişiyor. Kavacık Mahallesi’ni şehir görünümüne kavuşturacak dev projede alt yapı, üst yapı komple yenilenecek.

Manisa Kavacık'ta ıslah çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürüttüğü çalışmalardan Kula ilçesine bağlı Kavacık Mahallesi’ndeki işlemler başladı.

Elysium Es Kavacık görücüye çıkıyor!

Ofton kalitesi ile Beykoz Kavacık’ta inşa edilen Elysium Es Kavacık projesinde sona gelindi. Satışa çıkmaya hazırlanan projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar 19 Ekim 2016 Çarşamba günü yapılacak basın buluşmasında paylaşılacak.

Anadolu Sigorta Kavacık’taki Genel Müdürlük binasını geliştiriyor!

Türk sigorta sektörünün köklü ve öncü kuruluşu Anadolu Sigorta, üç yıl önce taşındığı Kavacık’taki çevre dostu Genel Müdürlük binasını, engelli iş ortakları ve müşterilerinin de çok daha rahat kullanacağı yeni çalışma ve sosyal alanlarıyla geliştirmeye devam ediyor.

kavacık 3M Müşteri İnovasyon Merkezi açılış Haberi

kavacık 3M Müşteri İnovasyon Merkezi açılış
3M, 4 milyon dolarlık Ar-Ge yatırımlarının parçası olan Müşteri İnovasyon Merkezi'ni İstanbul'da açtı. 3M Ar-Ge'den sorumlu Uluslararası Başkan Yardımcısı Joe Liu, inovasyonu kültüre gömülü hale getirdiklerini söyledi. Şirket olarak her yıl sonundaki gelirlerinin üçte birini önceki 5 yıldan elde ettiklerini belirten Liu, "Bunu gelirimizin yüzde 5.5'ini Ar-Ge'ye ayırarak yapıyoruz. 55 binden fazla ürüne ve 100 binden fazla patente sahibiz" diye konuştu. 3M Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Giuseppe Castaldi, "Çorlu'da devam eden bölgesel tesisimizin yatırımları da sürüyor. Bu tesis tamamlandığında Türkiye'ye toplam 500 milyon dolar ek bir yatırım daha gerçekleştirmiş olacağız" dedi. Açılış kurdelesini kesen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise bu tarz yatırımları desteklediklerini...