07 / 05 / 2024

kavacık medipol hastanesi muayene fiyatları

kavacık medipol hastanesi muayene fiyatları

Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından 2009 yılında kurulan ve sağlık odaklı bir üniversite olarak eğitim hayatına giren İstanbul Medipol Üniversitesi önlisans ve lisans programlarına hazırlanıyor

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Ankara Keçiören'de 17.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Kavacık Subayevleri Mahallesi, Geziyolu Sokak, 5474 ada 30 parselde yer alan arsayı 17 milyon 684 bin TL'ye satıyor...

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde inşa edilen 300 yataklı hastanenin dış cephe kaplama işlemleri tamamlandı. Hasatnede iç kısımda çalışmalar devam ediyor. 

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Beykoz Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

kavacık medipol hastanesi muayene fiyatları Haberi

kavacık medipol hastanesi muayene fiyatları

Mühendislikte olduğu gibi Uluslararası Tıp Fakültesi'ndeki öğrencileri de yüzde 100 burslu kabul ettiklerini kaydeden Prof. Dr. Sabahattin Aydın, "Böylece ikinci tıp fakültemizde yüzde 100 yabancı dille eğitime de başlamış olduk. İlk üç bine giren öğrencileri kabul ediyoruz. Buradan mezun olanlar tıp dünyasına araştırmacı kimlikleriyle katkıda bulunacak" dedi. 

Üniversitede yabancı öğrenci oranı yüzde 7 seviyesinde. Öğrenci sayısını bu yıl ikiye katlayacak olan üniversite, sağlığın yanı sıra Hukuk, Mühendislik ve Toplum Bilimlerinde de revaçta. 

kültesinin temel bilimleriyle birlikte ciddi bir araştırma altyapısı oluşturduklarını, bunu yaparken de kendi kaynaklarının yanı sıra farklı ulusal ve uluslararası fonlardan da faydalandıklarını belirten Prof. Dr. Sabahattin Aydın, araştırma merkezleriyle birlikte mühendisliğin de içinde olduğu uygulamalı bilimlere dayalı multidisipliner bir araştırma altyapısını oluşturduklarını kaydetti. 

kaliteli sağlık hizmeti vermek kadar karşımızda...