03 / 05 / 2024

kavak belediyesi

kavak belediyesi

Kavak Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bahçelievler Parkında yenileme çalışmalarına başlanıldı.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun talimatıyla çalışmalara başlanan parka kafeterya, oyun alanları, yürüyüş yolları yapılacak

Mustafa Demir Kavak Belediyesi'ni ziyaret etti!

İbrahim Sarıcaoğlu, Mustafa Demir'e 7 ay içinde yaptığı çalışmalar ile uygulamaya koyacağı projeleri hakkında bilgi verdi MAHALLİ seçimlerde verdiği destek sözünün her zaman arkasında olduğunu söyledi.

Bolu'da Kavak Toplum Sağlığı Merkezi inşa ediliyor!

Bolu Seben Belediyesi, ilçede Kavak Toplum Sağlığı Merkezi için çalışmalara başladı.

Erzurum Kavak Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi konut seferberliğini sürdürüyor. Belediye, Dağ Mahallesi’nde hayata geçirilecek 9 etaplı 534 daireli Kavak Konutları’nın temelini attı.

Yalıkavak La Plaj kapatıldı mı?

Hadise'nin ablasının yaz sezonu başında açılışını yaptığı La Plaj önceki gün mühürlendi. Sabah erken saatlerde plaja gelen Yalıkavak Belediyesi Zabıta ekipleri mekan kapısına mühür vurarak bir günlüğüne kapattı.

Bodrum Yalıkavak'ta asfaltlama çalışmalar başladı!

Bodrum Belediyesi tarafından Bodrum Yarımadasında gerçekleştirilen ve ihtiyaç dâhilinde belirlenen bölgelerde bir süredir devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları, Yalıkavak’ın çeşitli bölgelerinde sürüyor.

Samsun Kavak'ta yollar yenileniyor!

Samsun’un Kavak ilçesinde kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.Kavak Belediyesi Fen İşleri ekipleri havaların ısınması ile birlikte Kavak’ta yarım kalan işlere devam etti.

Samsun Kavak'ta yeni imar yolları açılıyor!

Kavak Belediyesi Şehir Plancıları tarafından büyük bir özenle çalışılarak imar planlarının oluşturulduğu Kavak’ta mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Kavak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

Samsun Kavak'a 180 kişilk yurt inşa edilecek!

Samsun Kavak Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşındıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu’na(KYK) verilmesi için Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile protokol imzaladı.

Kavak'ta TOKİ kayıtları başladı!

Kavak Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ortaklığıyla hayata geçirilen TOKİ Samsun Kavak projesinde toplam 77 adet konut satışa çıktı

Kavak'ta imar planı mevzuatı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kavak Belediyesi tarafından Ondokuz Mayıs Mahallesindeki bir düğün ve konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya İbrahim Sarıcaoğlu, Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ve Ondokuz Mayıs Mahallesi sakinleri katıldı.

Samsun Bahçelievler Parkı yenileniyor!

Kavak Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Bahçelievler Parkında yenileme çalışmalarına başlanıldı.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun talimatıyla çalışmalara başlanan parka kafeterya, oyun alanları, yürüyüş yolları yapılacak

Samsun Kavak Köy Konağı hizmete açıldı!

Kavak Başalan Hodoğlu Mahallesinde köy konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene, Kavak Belediye Başkan Vekili Hanife Asar, Kavak ve Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Arhavi Belediyesi Kavak Hes imar planını reddetti!

MNG Holding’e ait Kavak HES projesinin imar planına bir iptal daha geldi.. Artvin’de ‘Çılgın HES’ olarak bilinen Kavak HES için yeniden sunulan imar planı Arhavi Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle reddedildi.

Arhavi Belediyesi yeni Kavak HES planını reddetti!

ARHAVİ Belediye Meclisi, MNG firması tarafından Kavak HES projesi ile ilgili olarak tekrar sunulan imar planını, proje hakkındaki "ÇED olumlu" kararının iptal edilmiş olması gerekçesiyle oy birliğiyle reddetti.

kavak belediyesi Haberi

kavak belediyesi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada, "Bahçelievler Mahallemizde bulunan Bahçelievler Parkı mahallemize yakışmıyordu. Burada bulunan parkı komple yıkıp yeniden yapacağız. Daha önce 19 Mayıs Mahallemize yaptığımız Astronot Hüseyin Özdemir Parkı tarzında bir park olacak. Parkın içinde kafeterya, yürüyüş yolları, oyun alanları gibi birçok şey bulunacak. Amacımız vatandaşlarımızın aileleri ile gidebilecekleri, çocuklarımızın daha temiz bir ortamda oyun oynayabilecekleri bir alan inşa etmek”...