19 / 05 / 2024

kavak Ondokuz Mayıs Mahallesi Şehit Sedat Eş Sokağı düğün salonu

kavak Ondokuz Mayıs Mahallesi Şehit Sedat Eş Sokağı düğün salonu

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, yapımı hızlı bir şekilde devam eden düğün salonunda incelemelerde bulundu. Sarıcaoğlu, "İlçemizde çok büyük bir eksiklik olan düğün salonu sorunu Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile çözüyoruz." dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesinden güzel haber! Tam tamına 500 personel alınacak! İşte başvuru şartları!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımında bulunacağını açıkladı. İşte belirlenen şartlar ve kadrolar!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yerleşkesindeki kaçak yapılar yıkıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörlüğü Hukuk Müşavirliğinden, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yerleşkesinin içinde yer alan kaçak yapıların yıkımıyla ilgili açıklama yapıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, meteoroloji için yapılan inşaata talip oldu!

Samsun Meteoroloji 10'uncu Bölge Müdürlüğü'ne ait arsada yeni hizmet binası yapılmak üzere 3'er katlı 3 bina inşaatı başladı. Ancak ilçedeki inşaat çalışmaları durdu. 5 yıldır atıl vaziyetteki 3'er katlı 3 binaya Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi talip oldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi raylı sistem hattına start verildi!

Hafif raylı sistem ulaşımıyla kente çağ atlatan Samsun Büyükşehir Belediyesi, hattın Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne uzatılmasına yönelik proje için çalışmalara başladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yeşil Binalar semineri düzenlendi!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mimarlık Fakültesi “Yeşil Binalar” konulu seminer düzenledi.

Samsun'da raylı sistem Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne çıkıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz hafif raylı sistemin üniversiteye çıkması için gereken çalışmalara başlamak üzere Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Sait Bilgiç ile protokol imzaladı.

Kavak'ta imar planı mevzuatı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kavak Belediyesi tarafından Ondokuz Mayıs Mahallesindeki bir düğün ve konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya İbrahim Sarıcaoğlu, Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız ve Ondokuz Mayıs Mahallesi sakinleri katıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde açılış töreni yapıldı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Tıp Fakültesi'nde 2015-2016 eğitim öğretim yılı törenle başladı. Tıp Fakültesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Amfi'sinde gerçekleştirilen açılış törenine Dekan Prof. Dr. Süleyman Kaplan, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Nicchia Yalıkavak'ta teslimler Mayıs 2018'de!

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak’ta 'Nicchia' projesini hayata geçirdi. Eylül 2015’te inşası başlayacak olan projenin Mayıs 2018’de bitmesi planlanıyor. Projede, metrekare fiyatları 3.500 euro ila 4.000 euro arasında değişiyor.

19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binası tamamlanıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binasında sona yaklaşılıyor. OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, yeni bina hakkında bilgi verdi.

Neo Yapı, Nicchia projesinin basın toplantısı 27 Mayıs'ta!

Neo Yapı, şimdi de Bodrum Yalıkavak’ta çok “niş” bir projenin altına imzasını atıyor. Nicchia Projesi’nin Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın sözcülüğünde gerçekleşecek basın lansmanı 27 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nden 2 milyon TL'ye satılık bina!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından Samsun Bafra'nın Hacınabi Mahallesi'nde yer alan 4 katlı bina 2 milyon 18 bin 400,71 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi binaları özelleştirme kapsamında!

Ondokuz Mayıs Üniversitesine yapılan tahsisin taşınmazların eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılmaması sebebiyle kaldırılmasına ve Samsun Bafra ilçesi, Elifli Mahallesi, Ortamahalle Mevkiinde bulunan taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı.

kavak Ondokuz Mayıs Mahallesi Şehit Sedat Eş Sokağı düğün salonu Haberi

kavak Ondokuz Mayıs Mahallesi Şehit Sedat Eş Sokağı düğün salonu

Ondokuz Mayıs Mahallesi Şehit Sedat Eş Sokağı’nda hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sarıcaoğlu yetkililerden bilgi aldı. Sarıcaoğlu, "İlçemizde çok büyük bir eksiklik olan düğün salonu sorunu Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile çözüyoruz. Çok yakın zamanda açılışını yapacağımız düğün salonunda çalışmalar çok hızlı ilerliyor" dedi.


Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: "Hava şartları el verdiği sürece çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Yılbaşına açmayı planlıyoruz. Düğün salonunun yapılacağını duyan Samsundaki vatandaşlarımız telefonla beni arayıp şimdiden rezervasyon yaptırmak istiyor. Bin kişi kapasiteli düğün salonumuzun sonuna geldik. Yetkililerden gerekli bilgileri aldım çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesi beni...