08 / 05 / 2024

İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ta inşaatı süren düğün salonunu inceledi!

İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak'ta inşaatı süren düğün salonunu inceledi!

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, yapımı hızlı bir şekilde devam eden düğün salonunda incelemelerde bulundu. Sarıcaoğlu, "İlçemizde çok büyük bir eksiklik olan düğün salonu sorunu Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile çözüyoruz." dedi.



Ondokuz Mayıs Mahallesi Şehit Sedat Eş Sokağı’nda hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sarıcaoğlu yetkililerden bilgi aldı. Sarıcaoğlu, "İlçemizde çok büyük bir eksiklik olan düğün salonu sorunu Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile çözüyoruz. Çok yakın zamanda açılışını yapacağımız düğün salonunda çalışmalar çok hızlı ilerliyor" dedi.


Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: "Hava şartları el verdiği sürece çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Yılbaşına açmayı planlıyoruz. Düğün salonunun yapılacağını duyan Samsundaki vatandaşlarımız telefonla beni arayıp şimdiden rezervasyon yaptırmak istiyor. Bin kişi kapasiteli düğün salonumuzun sonuna geldik. Yetkililerden gerekli bilgileri aldım çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesi beni heyecanlandırdı.”


Hürriyet 


Geri Dön