07 / 05 / 2024

İbrahim Sarıcaoğlu kimdir

İbrahim Sarıcaoğlu kimdir

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, yapımı hızlı bir şekilde devam eden düğün salonunda incelemelerde bulundu. Sarıcaoğlu, "İlçemizde çok büyük bir eksiklik olan düğün salonu sorunu Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile çözüyoruz." dedi.

İbrahim Sarıcaoğlu Samsun Kavak'taki çalışmaları inceledi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçe merkezindeki parklarda incelemelerde bulundu. Sarıcaoğlu, incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, parklarda incelemelerde bulunarak, eksiklikleri tespit ettiğini söyledi.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

Samsun Kavak'ın ilk oteli açılıyor!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak'ta yeni açılan ilçenin ilk ve tek lüks otelini ziyaret etti. etti. Kavak Belediye Başkan yardımcısı ve meclis üyeleri ile birlikte ilçede büyük bir titizlik ile yapımı tamamlanan lüks otelde incelemelerde bulunan Başkan Sarıcaoğlu otele tam puan verdi.

TOKİ Samsun Kavak Konutları'nda kayıtlarda sona gelindi!

Samsun Kavak'ta yapılacak olan TOKİ konutları için kayıt tarihinde sona yaklaşıldı. Kavak Belediye Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. Kısa sürede kayıtlar bitecek" dedi.

Samsun Kavak'a 180 kişilk yurt inşa edilecek!

Samsun Kavak Belediyesi hizmet binasının yeni yerine taşındıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu’na(KYK) verilmesi için Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kredi ve Yurtlar Kurumu ile protokol imzaladı.

Samsun Kavak'taki ahşap evler 2016'da restore edilecek!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Ahşap evler restore edilerek güzel bir görünüme kavuşturulacak" dedi.Sarıcaoğlu, yaptığı açıklamada, Yenicami Mahallesi'nde bulunan ahşap evlerin restore edileceğini söyledi.

İbrahim Sarıcaoğlu kimdir Haberi

İbrahim Sarıcaoğlu kimdir

Ondokuz Mayıs Mahallesi Şehit Sedat Eş Sokağı’nda hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sarıcaoğlu yetkililerden bilgi aldı. Sarıcaoğlu, "İlçemizde çok büyük bir eksiklik olan düğün salonu sorunu Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile çözüyoruz. Çok yakın zamanda açılışını yapacağımız düğün salonunda çalışmalar çok hızlı ilerliyor" dedi.


Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: "Hava şartları el verdiği sürece çalışmalar hızlı bir şekilde ilerliyor. Yılbaşına açmayı planlıyoruz. Düğün salonunun yapılacağını duyan Samsundaki vatandaşlarımız telefonla beni arayıp şimdiden rezervasyon yaptırmak istiyor. Bin kişi kapasiteli düğün salonumuzun sonuna geldik. Yetkililerden gerekli bilgileri aldım çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlemesi beni...