03 / 05 / 2024

Kavak OSB idari hizmet binası

Kavak OSB idari hizmet binası

Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaptırılan idari hizmet binası, hizmete girdi. Kaymakam Mevlüt Şekerci, yeni yaptırılan OSB hizmet binası ile daha rahat hizmet imkanı sağlanacağını belirtti.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Batman yeni gümrük binası, OSB'nin çehresini değiştirecek!

8430 Metrekarelik alana idari hizmet binası ile sosyal tesislerin yapılacağı yeni gümrük sahası OSB’nin çehresini değiştirecek. Batman’da geçen yıl 34 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

Samsun Kavak OSB hizmet binası açıldı!

Samsun Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaptırılan idari hizmet binası, hizmete girdi. Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, yeni yaptırılan OSB hizmet binası ile daha rahat hizmet imkanı sağlanacağını belirtti.

Kavak OSB idari hizmet binası hizmete girdi!

Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaptırılan idari hizmet binası, hizmete girdi. Kaymakam Mevlüt Şekerci, yeni yaptırılan OSB hizmet binası ile daha rahat hizmet imkanı sağlanacağını belirtti.

Manisa OSB'nin yeni idari binası hizmete açıldı!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nin (MOSB) yeni idari binası ve sosyal tesislerinin yer aldığı yerleşke ile yenilenen gümrük binası hizmete açıldı. Ayrıca spor tesislerinin ve fiber optik kablo döşenmesi projesinin temeli atıldı.

Samsun OSB'ye 2 fabrika açılacak!

Samsun’da yapılan organize sanayi toplantısında Kavak Organize Sanayi Bölgesi’ne(OSB) iki fabrika daha geleceği açıklandı.Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, yaklaşık 100 kişinin istihdam edileceğini açıkladı.

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı!

Söke OSB'de yılın son toplantısı yapıldı. Söke OSB idari binasında gerçekleşen 2014 yılının son Müteşebbis Heyeti toplantısı, Aydın Valisi Erol Ayyıldız Başkanlığı'nda basına kapalı olarak yapıldı.

Samsun Kavak OSB TM-Kavak Çimento Enerji İletim Hattı için kamulaştırma kararı çıktı!

Samsun 154 kV Kavak OSB TM-Kavak Çimento Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında proje güzergâhına isabet eden alanlar için acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

89 OSB'de 1,710 tesis kapalı!

OSB'lerde bin 710 tesis kapalı gözüküyor. Ortalama 3 milyon dolar yatırımla kurulmuş oldukları varsayıldığında, 5 milyar dolarlık yatırımın boş yattığı anlamına geliyor. Ortalama yatırım değeri, dolayısıyla kilitli yatırım miktadı daha yüksek...

Yalıkavak Belediye Meydanı açıldı!

Geçtiğimiz gün hizmete açılan Yalıkavak Belediye Meydanı'nın ismine bölgede yaşayan vatandaşlar karar verecek...

Antalya Mermer Grup üretim tesisleri ve idari merkez yapıyor!

Antalya Mermer Grup, Antalya OSB'de bulunan fabrika arazisine modern üretim tesisleri ve idari merkez yapmak için düğmeye bastı. 7.000 m2 kapalı, 14.000 m2 açık alana konumlanacak 9 katraklı yeni fabrikanın bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor...

Rönesans Holding St. Petersburg'a OSB inşa edecek!

Rönesans Holding St. Petersburg'sa inşa edilecek OSB projesine imza attı...

Yalova'ya 4 OSB ve 2 liman yapılıyor!

Çiçekçilik, turizm, eğitim ve limancılık alanında büyümeyi planlayan Yalova'ya 4 OSB ve 2 liman yapılıyor...

Kavak OSB idari hizmet binası Haberi

Kavak OSB idari hizmet binası

Kavak Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yaptırılan idari hizmet binası, hizmete girdi.


Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, yeni yaptırılan OSB hizmet binası ile daha rahat hizmet imkanı sağlanacağını belirtti.


Kavak OSB'deki iş ve işlemlerin hizmet binasından yürütüleceğini bildiren Şekerci, "Daha önce Samsun Valiliğinde yürütülen Kavak OSB ile ilgili toplantılar da bundan sonra Kavak OSB hizmet binasında yapılacak. OSB hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


 Şekerci, Kavak OSB'de 21 fabrikanın çalışır durumda olduğunu dile getirerek, 11 fabrikanın yapım, 7 fabrikanın da proje aşamasında bulunduğunu...