03 / 05 / 2024

kavak toki satılık

kavak toki satılık

Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliği ve TOKİ tarafından satışa çıkarılan 77 adet konut için başvurular yarın sona eriyor. Samsun Kavak TOKİ son başvuru yarın...

Yalıkavak Luxury Novron sitesinde 6 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Muğla İli Bodrum İlçesi Yalıkavak-Gümüşlük istikametinde yer alan Luxury Novron Ardesco Villa Yalıkavak isimli site içerisinde bulunan bahçeli villa icradan satışa çıkarıldı.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Kaman TOKİ Evleri satılık!

Kaman TOKİ Evleri satılık fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

Bozüyük TOKİ satılık daire!

TOKİ Bilecik Bozüyük'te bulunan 59 adet Alt Gelir Grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Bozüyük TOKİ satılık daire fiyatları 74 bin 352 TL'den başlıyor.

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık!

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları satılık toplamda 500 adet emekliler için satışa çıkarıldı. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya kadar varan vade sağlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık!

Daire alanlarının 82,31 metrekareden başladığı Malatya Beydağı TOKİ projesinde toplamda 377 adet konut satışta. TOKİ Malatya Beydağı Konutları satılık dairelerin fiyatları 106 bin 943 TL'den başlıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık!

Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor. TOKİ Kastamonu Seydiler Konutları satılık fiyatları 99 bin 798 TL'den başlıyor.

kavak toki satılık Haberi

kavak toki satılık

Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliği ve TOKİ tarafından kura yöntemiyle satışa çıkarılan 77 konut için başvuru dönemi yarın bitiyor. 


Samsun Kavak TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki daireler 84,25 metrekare ve 124,00 metrekare olarak tasarlandı. 


TOKİ Kavak Evleri'nde başvuru bedeli 3+1 daireler için 6 bin TL, 2+1 daireler için 4 bin TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşinatta kalanı 180 ay vadelendirme, yüzde 15 peşinatta kalanı 216 ay vade veya yüzde 20 peşinat sağlandığında ise kalanı 240 aya vadelendiriliyor.


Kavak TOKİ Samsun projesinde 2+1 daireler 109 bin TL'den, 3+1 daireler ise 142 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Satış duyurusu için