04 / 05 / 2024

Kavak

Kavak

Samsun’un Kavak ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kavak Belediye Başkanlığı ortaklığında yapımına başlanacak 77 adet konuta yoğun ilgi var. İşte Belediye Başkanı'nın açıklamaları...

Kavak'ta turizim için çalışmalar başlayacak!

Saklı cennet meydana çıkarılacak... Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçede saklı kalmış pek çok doğal güzelliklerin bulunduğunu, bu güzelliklerin meydana çıkartılması için çalışmalar başlattığını söyledi.

TOKİ Samsun Kavak Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Samsun Kavak Evleri başvuru işlemleri 20 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Toplamda 77 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Yalıkavak Wadi Villaları'nda son ev 395 bin eurodan satılıyor!

Yalıkavak Wadi Villaları ilgi görüyor. Gerek konumundan, gerek manzarasından, gerekse kişiye özel tasarımlarından dolayı, yatırımcıların ve Bodrum severlerin ilgisini çeken projede, son ev özel fiyatıyla dikkat çekiyor.

TOKİ Samsun Kavak Konutları tanıtıldı!

Samsun Kavak'ta Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Kavak Belediye Başkanlığı işbirliğiyle yapımı planlanan TOKİ evlerinin tanıtımı için toplantı düzenlendi.

Pınar Altuğ Yalıkavak'ta dükkan açacak!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, arkadaşı Pınar Altuğ Atacan'ın ticarete gireceğinin müjdesini sosyal medya hesabından verdi. Akalın, Pınar Altuğ'un yazın Yalıkavak’ta da bypınaraltug dükkanı açacağını belirtti.

Samsun Kavak'a yeni yol!

Samsun'un Kavak ilçesi Mahmutlu ve Mahmutbeyli mahallelerindeki beton yol çalışmalarını inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Sona yaklaştık. Son üç yüz metrelik bir bölüm kaldı" dedi.

Yalıkavak Wadi Villaları’nda 490 bin eurodan başlayan fiyatlarla!

Bodrum’un güzel koylarından biri olan Yalıkavak’ ta, Del-ta yapı tarafından inşaatı tamamlanan ve yerleşime hazır olarak ev sahiplerini bekleyen Wadi Villaları; 490 bin Euro -500 bin Euro fiyat aralığında satışa sunuluyor

TOKİ Samsun Kavak'a 77 konut yapıyor!

Samsun Kavak'ta vatandaşlara TOKİ bilgilendirme toplantısı yapıldı. Dar ve orta gelirli aileler için Kavak'ta yapılacak olan TOKİ konutları hakkında vatandaşlara Atatürk Park'ında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yalıkavak Wadi Villaları satışa çıkıyor!

Yalıkavak’ta bulunan Wadi Villaları’nı tamamlayarak satışa sunuyor. Projenin satış-pazarlamasını ise gayrimenkul alanında deneyimli kadrosu ile Bodrum’un, emlak alanında güvenilir markalarından biri olan Arthur&Miller BODRUM yürütüyor.

Arhavi ile Kavak HES imar planının iptali isteniyor!

ARTVİN Şehir Plancıları Odası, Arhavi Revizyon ve İlave İmar Planı ile Kavak HES imar Planı'nın iptali için yargıya başvurdu. Yetkililer, açtıkları iptal davasının takipçisi olacaklarını dile getirdiler.

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi!

Nef Bodrum Yalıkavak Projesi için ön talep süreci başladı. Timur Gayrimenkul imzasını taşıyan NEF Bodrum projesine özel iskele ve plaj yapılması planlanıyor...

TOKİ Samsun Kavak Konutları için talep toplanıyor!

Samsun Kavak 77 adet konut projesi dahilinde 21 Mart 2016 - 20 Mayıs 2016 tarihleri arasında talep toplanacak. Konutlar için 6 bin TL Başvuru bedeli alınacak.

Samsun Kavak'a ahşap cami inşa edilecek!

Samsun'da sorunların yerinde tespiti ve yapılacak olan işlerin belirlenmesi için yapılan toplantılara Kavak İlçesinde devam edildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak'a ahşap malzemelerle bir cami yapılacağını söyledi.

Reysaş GYO Kumluca Sarıkavak'taki depo için iskan aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü 294 Ada 24 Parsel üzerindeki 8.045 m2'lik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi alındı.

Kavak Haberi

Kavak

Samsun’un Kavak ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kavak Belediye Başkanlığı ortaklığında yapımına başlanacak 77 adet konuta vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konuya ilişkin bilgi veren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçemizde yapımına başlanılacak olan TOKİ ve Kavak Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa yürütülen projeye vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi.


“VATANDAŞLARIMIZ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ”


Kavak’ta konut artışının her geçen gün devam ettiğini söyleyen Sarıcaoğlu, "Sanayimizin gelişmesi yeni iş sahalarının çoğalmasıyla yakın zamanda ilçemizde ciddi manada konut sıkıntısı yaşanacak. TOKİ tarafından ilçemizde yapılacak olan konutlara vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Gerek Kavak’taki gerekse Kavak dışında yaşayan vatandaşlarımız telefon ile bizzat beni arayarak TOKİ’ye yazılmak istediklerini belirttiler. İlçemizde yaşanan bu güzel gelişme beni çok mutlu etti. Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ortamda hayatlarını devam ettirebilmeleri için var...