05 / 05 / 2024

kavaklı konakları evleri

kavaklı konakları evleri

Toplam 276 adet ve 64 adet ticari birimin yer aldığı Gül Yapı Kavaklı Konakları görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Beysu Konakları Çankaya fiyatları!

Toplam 359 konuttan meydana gelen Beysu Konakları Çankaya fiyatları 1 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Ankara Beysu Konakları Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor.

Şehir Konakları Sur Yapı fiyat listesi 2017!

6 blok şeklinde yükselen Şehir Konakları Evleri 210 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. Proje 200 milyon TL yatırım değerine sahip. İşte Şehir Konakları Sur Yapı fiyat listesi 2017...

Şehir Konakları Evleri satış fiyatları!

6 blok şeklinde yükselen Şehir Konakları Evleri 210 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. İşte Şehir Konakları Evleri satış fiyatları...

Kavaklı Yasemin Evleri'nde 36 ay 0 faizle!

Mayıs 2017'de oturumun başladığı Kavaklı Yasemin Evleri'nde deniz manzarasına hâkim dubleks ve normal daireler ile ticari alanlar bulunuyor. Projede yüzde 10 peşinat veriliyor..

Kavaklı Yasemin Evleri'nde deniz manzaralı daireler 36 ay 0 faizle!

Yasemin Evler projesinde 2+1 116’m2’den 5+2 298 m2’ye kadar değişen daire tipleri yer alıyor. Deniz manzarasına hâkim Dubleks ve normal daireler ile Ticari alanlar da satışa sunulmuş durumda.

Kavaklı Yasemin Evleri'nde yüzde 10 peşinatla!

Yasemin Evleri yatırımcılar için de cazip bir proje. Bölgeye gelen Kolejler, Metrobüs ve yapımına başlanan sahil bandı bölgenin değerini arttırmaya başladı bile.

Kavaklı Yasemin Evleri'nde 299 bin TL'ye!

Yasemin Evleri projesi Balkaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Balkaya İnşaat, 14 ay sonra teslim edilecek projede yatırımcının kar oranını garanti altına alarak projesine olan güvenini ortaya koyuyor.

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık!

Kavaklı Viraİstanbul Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Viraİstanbul Evleri projesinde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Papatya Vadi Konakları satış fiyatları!

Satışları devam eden Papatya Vadi Konakları Evleri Düzlem Yapı imzası ile hayat geçiriliyor. Papatya Vadi Konakları satış fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Kavaklı Konakları projesi!

Kavaklı Konakları projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde hayata geçiriliyor. 20 bin 600 metrekare alan üzerine yükselen Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinin satışları devam ediyor.

Kavaklı Konakları’nda yılbaşı kampanyası!

Kavaklı Konakları için “ 60 aya sıfır faiz ” kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında Kavaklı Konakları’ndan ev alanlar borçlarını 60 ay boyunca faizsiz ödemenin keyfini yaşayacak.

Yakuplu Kavaklı Konakları projesi!

20 bin 600 metrekare arsa alanı üzerine yayılan Yakuplu Kavaklı Konakları projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Beylikdüzü Kavaklı Konakları görselleri!

Gül İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen Beylikdüzü Kavaklı Konakları görselleri haberimizde yer alıyor. 67 mağazanın da olduğu Beylikdüzü Kavaklı Konakları'nda 285 konut bulunuyor.

kavaklı konakları evleri Haberi

kavaklı konakları evleri

Teslimlerinin 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Kavaklı Konakları projesi, Gül Yapı imzası ile inşa ediliyor. 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede 276 adet daire bulunuyor.


Konutların yanısıra 64 adet ticari birimin mevcut olduğu Kavaklı Konakları projesinde bulunan dairelere sahip olmak için banka kredisi kullanılabiliyor.  Proje Beylikdüzü'nde konumlandırılıyor.


Kavaklı Konakları projesinde bulunan 123 - 133 metrekare 2+1 daireler 270 bin TL'den, 155 - 170 metrekare 3+1 daireler 335 bin TL'den, 170 - 180 metrekare 4+1 daireler 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Beylikdüzü Kavaklı Konakları'nda misafir ağırlama salonları, otopark, bay ve bayanlar için ayrı yüzme havuzları, çocuk parkları, asansör, güvenlik hizmetleri gibi olanaklar bulunuyor.


Gül Yapı Kavaklı Konakları görselleri projenin internet sitesinde yayınladı. Gül Yapı Kavaklı Konakları görselleri detayları şu şekilde; 


Gül Yapı...