06 / 05 / 2024

Kavanya Koru basın lansmanı

Kavanya Koru basın lansmanı

Kavanlar İnşaat Grup şirketlerinden KVN Yapı AŞ. Kocaeli’nde hayata geçireceği 220 milyon TL değerindeki projelerinin ilk halkası olan Kavanya Koru’yu lanse ediyor.

Kavanya Koru'nun lansmanı yapıldı! 195 bin TL'ye!

Lansmanının bugün yapıldığı Kavanya Koru projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Kavanya Koru basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Kavanlar İnşaat Grup şirketlerinden KVN Yapı AŞ. Kocaeli’nde hayata geçireceği 220 milyon TL değerindeki projelerinin ilk halkası olan Kavanya Koru’yu lanse ediyor.

Kavanya Koru ön satışta!

"Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan Kavanya Koru projesinde lansman öncesi ön satış avantajı sunuluyor..

216 Koru Plus basın lansmanı 6 Aralık'ta!

Yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren 216 Yapı, şimdi de Sancaktepe, Taşdelen, Çekmeköy bölgesindeki 5’inci projesi ‘216 Koru Plus’ı düzenleyeceği basın toplantısı ile tanıtacak.

Toya Yapı Basın Ekspres projesi Nisan'da satışa çıkıyor!

Toya Yapı Basın Ekspres projesinde stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı tipte daireler yer alıyor. Toya Yapı Basın Ekspres projesi Nisan ayında satışa çıkıyor!

Toya Yapı Basın Ekspres projesi Nisan'da satışta!

Toya Yapı imzası taşıyan Toya Basın Ekspres Yolu projesi kapsamında satışların Nisan ayı içinde başlaması planlanıyor. Projedeki daireler stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçeneklerden meydana geliyor

Primist Gayrimnekul 21 Mart'ta basın toplantısı düzenliyor!

Finans ve İnşaat sekötörünün tanınan, deneyimli, liderlerinin girişim iile hayata geçen Primist Gayrimnekul 21 Mart 'ta basın toplantısı düzenliyor. Toplantıya Sn. Tayfun Bayazıt, Sn. Ferhat Keten, Sn. Mehmet Hakan Birced ve Sn. M. Alev Göçmez katılacak.

Toya Yapı Basın Ekspres projesi Eski Nursu Açık Oto Pazarı arazisinde yükseliyor!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli' de Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Yapı Basın Ekspres projesi Eski Nursu Açık Oto Pazarı arazisinde yükseliyor. Projede 500 konut olması planlanıyor...

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı 17 Mart'ta!

Soyak'ın Sosyal Sorumluluk projesi Akıllı Yıldızlar'ın basın toplantısı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve Soyak Holding Ceo'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in ev sahipliğinde gerçekleşecek...

Basın Ekspres'te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı!

Ana yollara bağlantı sağlayan aks, birçok yatırımcı ve ofis arayandan talep görüyordu. 2016 yılı sonuna kadar 270 bin metrekare kiralanabilir yeni ofis alanının ekleneceği Basın Ekspres'de kiralama fiyatları yüzde 10-15 düştü.

Gazeteci Taha Akyol’un ailesine ait tarihi konak basın müzesi olacak!

Yozgat Belediyesi ve Yozgat Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliği ile Gazeteci Taha Akyol’un ailesinin uzun yılllar yaşadığı tarihi konak basın müzesine dönüştürülecek. Müze, Türkiye'nin 7. basın müzesi olacak...

Toya Yapı Basın Ekspres projesinde satışlar Nisan'da!

Toya Yapı'nın inşa ettiği projelerden olan Basın Ekspres Yolu projesi kapsamında satışların Nisan ayı içinde başlaması hedefleniyor. Projedeki daireler stüdyodan 3+1'e kadar farklı seçeneklerden meydana geliyor

Basın Ekspres’te B sınıfı ofislerin yüzde 40'ı boş kaldı, kiralar düştü!

Merkezi İş Alanı (MİA) ilan edilmesinden sonra iş ve yaşam alanına dönüşmeye başlayan İstanbul Bağcılar Basın Ekspres aksındaki ofisler boş kaldı. Bölgedeki ofislerin kiralama fiyatlarında yüzde 10 ile 15 arasında düşüş yaşandı.

Kavanya Koru basın lansmanı Haberi

Kavanya Koru basın lansmanı

"Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan Kavanya Koru projesinde ön satışlar başladı. Kavanya Koru'da  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuor. 

220 milyon TL değerine sahip projelerinin ilk halkası olan Kavanya Koru projesi 8 Mayıs'ta Kocaeli Hayal Kahvesi’nde basına lanse edilecek.