28 / 04 / 2024

kavaslı battı çıktı

kavaslı battı çıktı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın geleceğine yön vermeye devam eden projelerine bir yenisini daha ekledi.

Mersin'in üçüncü battı-çıktı projesi yolda!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ulaşımda çağ atlattığı Mersin’de bir ulaşım projesi daha hayata geçiriyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Aksaraylı esnaflar kepenk kapatacak!

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan Battı, çıktı projesinin yanlış zamanlama hatası olduğunu belirten sanayi esnafı, kepenk kapatacaklarını belirtti.

İskenderun battı-çıktı projesi bisikleti kapsamalı!

Mimar Bahadırlı, “Şehir içi trafiğini yan yollarla düzenlerken, transit yoldan ayırırken yaya ve bisiklet trafiğini de dikkate alıp orada çözmek lazım. Onu da İskenderun´a kazandırmak lazım” dedi.

Mardin'de altyapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeni projeler şehirde start aldı. 4 battı-çıktı ile 2 tane çevre yolu yatırımı hayata geçiriliyor.

Uşak'taki Stadyum battı çıktı projesi açıldı!

Uşak’ta Stadyum battı çıktı projesi halkın kullanımına açıldı. Stadyum battı çıktının resmi açılışını Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Gaziemirliler yeni alt geçit istiyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı battı çıktıların aynısının bu yolun uzantısında bulunan Yeşillik Caddesi'ne yapılmaması tepkilere neden oluyor.

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

Uşak Stadyum Battı Çıktı Projesi'nde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stadyum Battı Çıktı inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi gün sayıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına yerinde inceledi.

Uşak'taki Stat Battı Çıktı projesinde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan “Yeni Uşak” sloganıyla çıktıkları yolda saat kavramını unuttuklarını iletirken, “Kentimizin güzel geleceği için saat gözetmeksizin çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Nurullah Cahan: Uşak, kentsel dönüşümle gelişecek!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehir içi trafiği için 2. Battı çıktı projesine başladıklarını da söyleyerek, "Bunu sadece battı çıktı olarak düşünmeyin. Şehrin siluetini de değiştiriyoruz. Çünkü ışıklandırma modellerimiz var ve yan yolları da genişletiyoruz" dedi.

Uğur Mumcu Battı Çıktı Projesi'nde kazık çalışmaları başlıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Defne ilçesinde yoğun trafik akışına sahip bir bölge olan Uğur Mumcu Bulvarı’nda araç ve yaya trafiğini rahatlatmaya yönelik başlatılan battı çıktı projesi hız kesmeden devam ediyor.

kavaslı battı çıktı Haberi

kavaslı battı çıktı


Altyapısı, üstyapısı, modern görüntüsü ve sosyal dokusuyla Hatay’ı marka kent haline getirmek amacıyla çıktığı yolda önemli mesafeler kat eden Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın geleceğine yön vermeye devam eden projelerine bir yenisini daha ekledi.


KENT MERKEZİNDE ULAŞIMDAKİ SORUNLARI ÇÖZECEK KAVASLI ALT GEÇİT PROJESİ'NİN TEMELİ ATILDI


İskenderun Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nı hizmete sunarak trafiğe rahat nefes aldıran ve kente yepyeni bir çehre kazandıran Başkan Savaş, bu dev projenin bitiminin hemen ardından Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nin startını verdi.


Yaklaşık 10 gün önce HBB ekipleri tarafından çalışmalarına başlanan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin temeli, 29 Temmuz Cuma günü düzenlenen muhteşem bir...