15 / 05 / 2024

kavşat inşaatı

kavşat inşaatı

Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağında inşaat çalışmalarına başlandı. Birinci etap çalışmalarda, köprünün inşaat imalatları tamamlanacak.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ormed Çatı İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Medeni Aydın ve Orhan Bilben ortaklığında kuruldu.

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sünbül tarafından kuruldu.

İskandinavya Çatı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İskandinavya Çatı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgaj Ragımov tarafından kuruldu.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Ceray Çatı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceray Çatı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şahan tarafından kuruldu.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Aykar Çatı İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykar Çatı İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Harettin Aydın ve Orhan Karadağ ortaklığında kuruldu.

kavşat inşaatı Haberi

kavşat inşaatı

Bursa-İzmir D200 Karayolu üzerinde yer alan Mudanya Sapağı Köprülü Kavşağında inşaat çalışmalarına başlandı. Birinci etap çalışmalarda, köprülü kavşağın yıkımı ve yapımı sırasında alternatif yol olarak kullanılacak olan yan bağlantı yollar ile bu yollar üzerinde yer alan köprünün inşaat imalatları tamamlanacak. 


İkinci etap çalışmalarda ise kavşak alanında mevcut köprünün yıkım çalışmaları okulların tatile girdiği 17 Haziran'dan itibaren başlayacak. Trafik akışı İzmir yönünden gelen araçlar için kavşak dışında oluşturulan yan yol ve raylı sistem güzergahının üzerinden geçerek yapımına başlanılan yeni köprüden sağlanacak. Mudanya yönünden şehir merkezine gidiş için ise yine Mudanya yolunun sağ kesiminde Nilüfer İlçesi Karaman Mahallesi eski UEDAŞ alanı içinde yapımına başlanacak olan yan yollar kullanılarak sağlanacaktır. 




Posta Bursa


Bu haber Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı
Bursa Araç trafiğinin en fazla...