16 / 05 / 2024

Kavuklar fetö konut projesi

Kavuklar fetö konut projesi

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Yunanistan, üç FETÖ üyesini ülkeye almadı iddiası!

Yunan polisinin, Yunanistan'a kaçan FETÖ üyelerinin konaklaması için konut şebekesi kuracağı öne sürülen üç Türk asıllı ABD vatandaşının ülkeye almadıkları belirtildi. 

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

FETÖ'cü 5 emniyet müdürüne SİT alanını soruşturması!

FETÖ'cü 5 emniyet müdürüne SİT alanında konut yapmak istedikleri için soruşturma başladı. İşte haberin detayları...

Emlak Konut'un tarihi kampanyası bugün bitiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra ekonomiyi canlandırmak için başlattığı tarihi kampanyası bugün sona eriyor.

Emlak Konut'un tarihi kampanyasında yarın son gün!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın FETÖ'nün hain darbe girişiminden sonra başlattığı tarihi kampanya yarın sona erecek.

Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı!

KAYSERİ’de konut sektörünün önde gelen isimlerinden ’Bir Sel Yapı Grup’ bünyesindeki Garanti Konut’un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.

TMSF, Kavuklar'dan ev alanları mağdur etmeyecek!

İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum atanan Kavuklar Holding'den daire alanlara 'Kayyum Heyeti'nden müjde geldi.

Yabancıya konut satışı Ekim'de fırladı!

Yabancılara konut satışı Ekim'de bir önceki aya kıyasla yüzde 23 artarak bin 566 oldu.FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından aylık bazda bin sınırına gerileyen konut satışı tekrar darbe girişimi öncesi seviyeye yaklaştı.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Kavuklar Bornova GYODER kampanyası!

GYODER'in başlattığı konut kampanyasına Kavuklar da dahil oldu. Kavuklar GYODER kampanyası kapsamında yüzde 0,70 faiz oranı ve 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Emlak Konut'un kampanyasıyla saatte 14 konut satıldı!

FETÖ’nün kalkışmasına dur diyen vatandaş, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının çizdiği olumsuz ekonomik görünüme de uzun vadeli ev borcuna girerek set çekti. 3 günde Emlak Konut’la yol alan 30 projede 1000 konut satıldı.

Kavuklar'dan GYODER konut kampanyasına destek!

İzmir'in en büyük inşaat firmalarından Kavuklar GYO, darbe girişimiyle yavaşlayan gayrimenkul sektörünü harekete geçirmek için karlarından vazgeçti ve çok avantajı bir kampanya başlattı.

Kavuklar fetö konut projesi Haberi

Kavuklar fetö konut projesi

İzmir'de yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı başka bir müteahhite devredilecek.


Grup bünyesindeki akaryakıt ve otomotiv şirketlerinin kar getirici faaliyet yürütebilmesi için kaynak yaratma arayışına giren kayyum heyeti, pasif konumdaki gayrimenkullerin satışı için bir rapor hazırlayarak Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na sundu.


Bakanlığın onayı sonrası ekspertiz değerleri üzerinden satış sürecini başlatan heyet, 20 Mart'ta düzenlediği açık artırmalarda 4 grup gayrimenkul için yaklaşık 50 milyon liralık teklif aldı.


Satış sürecinin tamamlanması için işlemleri devam ettiren heyet, diğer gayrimenkuller için de 13 ve 14 Nisan 2017 tarihleri için açık artırma ilanına çıktı.


Toplam başlangıç bedeli 31 milyon 818 bin lira olan 38 gayrimenkul arasında başlangıç bedeli 5 milyon ve üzerinde olan...