06 / 05 / 2024

Kavuklar Grup malatya hilton otel

Kavuklar Grup malatya hilton otel

Kavuklar Grubu Malatya'daa hayata geçirdiği Hilton DoubleTree'yi önümüzdeki günlerde hizmete açacak...

Malatya'da arazi kavgası: 4 yaralı!

Malatya'da bir grup arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavga sonucunda 4 kişi yaralandı.

Malatya Pütürge'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge ilçesinde 5 mahalleyi bir birine bağlayan grup yolunda yol genişletme ve güzergah değişikliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Malatya Kuluncak'ın yolları asfaltlanıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Malatya Büyükşehir'den 50 kilometre asfalt!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarının yaklaştığı bugünlerde hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kuluncak ilçesinin 2 önemli grup yolu asfaltlandı.

Malatya Pütürge'ye asfalt müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Pütürge’de yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezi sıcak asfalt ile kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi 14 kilometre uzunluğundaki Pütürge-Taşmış-Tepehan grup yolunu ise asfaltlayarak hizmete açtı.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Malatya Darende'nin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesinin en önemli grup yollarından biri olan ve Hekimhan’a bağlanan Başkaya-Üçpınar-Sakarya grup yolunda asfaltlama çalışmalarında sona yaklaştı.

Malatya Büyükşehir'in hedefi bin kilometre asfalt!

Malatya’nın sağlıklı büyümesinde büyük önem arz eden yolları bir bir Malatyalıların hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, havaalanını Malatya- Kayseri yoluna bağlayan grup yolundaki çalışmalarda sona yaklaştı.

Boyrazoğlu Grup'tan Bağdat Caddesi'ne 20 milyonluk yatırım!

Malatya'nın en büyük meyve yetiştiricisi Boyrazoğlu Grup, üçüncü kuşağın girişimiyle inşaat sektöründeki yatırımlarını İstanbul'a taşıdı.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Malatya Pütürge’de 38 kilometrelik yol yapılıyor!

Pütürge’de yılların birikmiş problemlerini çözmeye devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, yapılamaz denilen yollarından biri olan ve Adıyaman’ın Gerger ilçesine bağlanan 38 kilometrelik grup yolunda yol genişletme ve altyapı çalışmaları yapıyor.

Malatya Arguvan'ın yolları yenilendi!

Türkü diyarı Arguvan’da yol hizmetlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Arguvan’ın en önemli 2 grup yolundan birini asfaltladı, birinde ise çalışmalara devam ediyor.

Malatya Kale'ye asfalt müjdesi!

İlçelerde yatırım ve hizmetlerine devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde 2 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunu asfaltladı.

Kavuklar Grup malatya hilton otel Haberi

Kavuklar Grup malatya hilton otel

İzmir'e marka projeler kazandıran Kavuklar Grubu, doğduğu topraklan unutmadı. Büyük ortağı olduğu Malatya Girişim Grubu, 200 milyon dolarlık AVM ve Hilton Oteli'yle Malatya'nın çehresini değiştirdi. Temelleri 1970'lerin başında Malatya'da atılan Kavuklar, Malatya Park AVM'nin ardından 500 yatak kapasiteli Hilton DoubleTree'yi de önümüzdeki günlerde hizmete açmaya hazırlanıyor. Toplam 200 milyon dolarlık bu iki yatınmla Malatya'nın hem ekonomisi canlanacak hem de şehir yaşamına canlılık gelecek. Birçok yerde yatınmı bulunan Kavuklar, İzmir'de son olarak 325 milyon dolarlık Point Bornova AVM ve Rezidans'ın yapımına başladı. 

Kavuklar Grubu, Malatya'daki projeleri yerinde göstermek ve Onursal Başkan Mehmet Kavuk'un üç dönemdir belediye başkanlığı yaptığı Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde düzenlenen 19. Kiraz Festivali'nin coşkusunu yaşatmak için İzmir'den bir heyetle bölgeye gezi düzenledi. Kavuklar Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, devamlı...